Το ΜέΡΑ25 στη Μεσσηνία: Υγεία, Περιβάλλον και Εργαζόμενοι τα θύματα της κυβερνητικής πολιτικής

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
25 Ιούλ, 2020

Συνάντηση πραγματοποίησε ο Βουλευτής Β2′ Αθηνών Κρίτων Αρσένης και ο Θωμάς Αχταρίδης από την ΟΕΣΚΕ και τη νεολαία του κόμματος, με μέλη και φίλους του ΜέΡΑ25 στην Μεσσηνία.

Στη συνέχεια, η αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 συναντήθηκε με τον διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Καλαμάτας και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανοιχτός Δήμος, Ενεργοί Πολίτες”, Μανώλη Μάκαρη.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Μαραθόλακκα Ταϋγέτου με την εγκληματική διαχείριση των σκουπιδιών, στον βιολογικό καθαρισμό Καλαμάτας, στον αρχαιολογικό ναό του Ποσειδώνα, τον ποταμό Άρη με την ρύπανση και το αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό φεστιβάλ Καλαμάτας.

Τα προβλήματα είναι κοινά και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας και στην διαχείριση των σκουπιδιών της πόλης με αυτά που το ΜέΡΑ25 έχει επισκεφτεί και εντοπίσει πρόσφατα και σε άλλες γωνιές της χώρας.

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη ως γνήσια μνημονιακή και ολιγαρχική κυβέρνηση, αδιαφορεί για την υγεία, το περιβάλλον, τους εργαζόμενους και όλους όσους χειμάζονται από τις πολιτικές που εξυπηρετούν μόνο την τρόικα και την ολιγαρχία.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο