Συνεδριάζει την Κυριακή η πρώτη διευρυμένη Κεντρική Επιτροπή των 200 πλέον μελών μετά το 1ο Διαβουλευτικό Συνέδριο του ΜέΡΑ25

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
12 Ιούν, 2021

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του 1ου μέρους του 1ου Συνεδρίου του ΜέΡΑ25 στα Λιπάσματα της Δραπετσώνας και την διεύρυνση της υφιστάμενης Κεντρικής Επιτροπής κατά 64 κληρωτά μέλη (50 με τοπική εκπροσώπηση, 10 από τους απόδημους και το brain drain και 4 από τη Νεολαία) που πλέον αποτελείται από 200 μέλη, συνεδριάζει η διευρυμένη αυτή Κεντρική Επιτροπή την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 11πμ.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής επιτροπής θα έχει ως αντικείμενο τη διεύρυνση της σύνθεσης και της υφιστάμενης Πολιτικής Γραμματείας, όπως επίσης αποφασίστηκε στο 1ο Συνέδριου του ΜέΡΑ25 και η νέα Πολιτική Γραμματεία που θα προκύψει την Κυριακή θα αριθμεί πλέον 20 μέλη, με κλήρωση 2 μελών από τον γενικό πληθυσμό, 2 νέων μελών από το brain drain και τον απόδημο ελληνισμό και 1 εκπρόσωπο της Νεολαίας.

Τις εργασίες της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 των 200 πλέον μελών θα χαιρετίσει ο Γραμματέας του κόμματος Γιάνης Βαρουφάκης, με ομιλία που θα απευθύνει στο σώμα.

Μετά το 1ο Διαβουλευτικό μας Συνέδριο, συνεχίζουμε να ενδυναμώνουμε την δημοκρατία μας, την συμμετοχή των μελών μας και την κληρωτίδα που σπάει μηχανισμούς και δίνει ίση δυνατότητα και πιθανότητα στον καθένα και την καθεμιά. Το ΜέΡΑ25 μεγαλώνει και δημιουργεί τις δημοκρατικές προϋποθέσεις συμμετοχής για όλους. Απόδημους, ανθρώπους από όλα τα φύλα και από όλες τις ηλικίες!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο