Συνάντηση του Τομέα ΑΘλητισμού του ΜέΡΑ25 με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ)

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
23 Οκτ, 2021

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 12:30 μ.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση και ταυτόχρονα τηλεδιάσκεψη στα γραφεία του ΜέΡΑ25 μεταξύ του Τομέα Αθλητισμού του ΜέΡΑ25, με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Πετοσφαιριστών (ΠΑΣΑΠ).

Στην δια ζώσης συνάντηση συμμετείχαν: η κα. Μπακαδήμα Φωτεινή Βουλευτής Β΄Πειραιώς του ΜέΡΑ25, ο κ. Γιάννης Αχιλλεόπουλος Γενικός Γραμματέας ΠΑΣΑΠ, ο κ. Ηλίας Λαππάς Ταμίας ΠΑΣΑΠ, ο κ. Κων/νος Χουλιάρας συντονιστής του Τομέα Αθλητισμού του ΜέΡΑ25 και η κα. Αλίκη Κασσή μέλος του Τομέα Αθλητισμού.

Μέσω (zoom) τηλεδιάσκεψης συμμετείχαν: ο κ. Παναγιώτης Πελεκούδας πρόεδρος ΠΑΣΑΠ, ο κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος Α΄ Αντιπρόεδρος ΠΑΣΑΠ και το μέλος του Τομέα Αθλητισμού κ. Καλύβας Βαγγέλης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ ζεστό και εποικοδομητικό κλίμα και τέθηκαν όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΣΑΠ και τα μέλη του, τα σημαντικότερα των οποίων είναι:

  • Η ασφάλιση των αθλητών και των οικογενειών τους.
  • Η αύξηση του κατώτατου μισθού στα επίπεδα του ανειδίκευτου εργάτη.
  • Η αύξηση των ομάδων της Λίγκας από την επόμενη χρονιά από οκτώ(8) σε δώδεκα (12) και όχι σε δέκα(10).
  • Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες αθλητές που εργάζονται στα σώματα ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις
  • Η μετατροπή της πρώτης κατηγορίας στο γυναικείο βόλλευ σε επαγγελματική.
  • Στην πλατφόρμα ΕΠΑΘΛΑ που αφορά τη χειραγώγηση αγώνων να διασφαλιστεί η εμπιστευτικότητα για τους αθλητές και να γίνει διαχωρισμός ανά άθλημα.
  • Η συμπερίληψη των Συνδέσμων Αθλητών στους επιχορηγούμενους φορείς καθώς επιτελούν πολύ σημαντικό έργο χωρίς να διαθέτουν τους απαραίτητους πόρους.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΑΠ παρουσίασαν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες προτάσεις στην κατεύθυνση της ανάπτυξης και της προβολής του αθλήματος του βόλλευ, το ΜέΡΑ25 δεσμεύθηκε ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια τους, όπως ήταν και είναι μέχρι σήμερα και όλοι μαζί να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε στη προβολή, διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο