Στα Γλυκά Νερά έγινε γυναικοκτονία και όχι ληστεία από μετανάστες όπως είχε βγει να πει το «χαφιεδότσουρμο»

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
18 Ιούν, 2021

Και ξαφνικά σοκ στην κοινή γνώμη. Τουλάχιστον το μέρος της κοινής γνώμης που κατάπινε σε μεγάλες δόσεις το ρατσιστικό δηλητήριο που έσταζαν σε αγαστή σύμπνοια Κυβέρνηση και Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, αλλά ακόμα και η πρόεδρος της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας κ. Ζαϊρη. Η καρικατούρα των αιμοδιψών, απολίτιστων, απειλητικών αλλοδαπών που με ζέση φιλοτέχνησαν οι Μπογδάνοι και οι Λατινοπούλου της κυβέρνησης, σβήστηκε από τη γόμα της άβολης πραγματικότητας: Απεδείχθη ότι ο δράστης της γυναικοκτονίας που έγινε στα γλυκά νερά ήταν ο τυπικός ευυπόλπτος, λευκός, μάτσο άνδρας ελληνικότατης καταγωγής.

Ταυτόχρονα, επειδή αρκετοί έσπευσαν να δώσουν συγχαρητήρια στην ΕΛ.ΑΣ. του κ. Χρυσοχοΐδη, να πούμε ότι στην πραγματικότητα τα συγχαρητήρια θα έπρεπε να δίνονται στον αγγλικό τύπο, καθώς αν το θύμα δεν ήταν αγγλικής καταγωγής και δεν υπήρχαν Βρετανικές πιέσεις να εξιχνιαστεί πραγματικά το έγκλημα, κατά πάσα πιθανότητα τώρα θα βρίσκονταν προφυλακισμένοι γι’ αυτό 4-5 πρόσφυγες ή μετανάστες (στους οποίους πιθανότατα ο αδίστακτος Χρυσοχοϊδης θα φόρτωνε ακόμα και το έγκλημα της Μαρφίν).

Τέλος, επειδή καλό είναι να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους και να τα λέμε με το όνομα τους ως έχουν: η πατριαρχία σκοτώνει και οι γυναικοκτονίες δεν μπορούν να κρύβονται άλλο κάτω από το χαλί που υφαίνουν συστημικά Μέσα και η Κυρίαρχη Αφήγηση ότι η εγκληματικότητα είναι ίδιον συγκεκριμένων «περιθωριοποιημένων» μειονοτήτων.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο