Ψήφισε για το Καταστατικό του ΜέΡΑ25

Συνεντεύξεις - videos
12 Ιούλ, 2020

Το ΜέΡΑ25 εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται στη Βουλή. Εκεί αποτελεί την πραγματική αντιπολίτευση απέναντι στο μνημονιακό τόξο με προτάσεις άμεσα εφαρμόσιμες και σε επαφή με την κοινωνία και τα κινήματα.

Απέναντι στο νέο, 5ο Μνημόνιο που ετοιμάζεται, απέναντι στην αυταρχική στάση της κυβέρνησης που όλο και σκληραίνει, αποτελεί τον κύριο πόλο της παλλαϊκής συστράτευσης που απαιτείται σε όλα τα επίπεδα, από τη Βουλή μέχρι το δρόμο, τις γειτονιές και τους χώρους εργασίας.

Όμως, για να δικαιωθεί πραγματικά ο αγώνας μας χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά και μεγάλη συμμετοχή από όλους και όλες. Χρειάζεται να δυναμώσει το νέο και ελπιδοφόρο κίνημά μας. Αυτή η ενδυνάμωση θα έρθει και μέσα από το καταστατικό μας.

Τώρα έχει έρθει η ώρα, ύστερα από μήνες διαβούλευσης με μέλη του κόμματος και του κινήματος μας, να ψηφίσουμε για το καταστατικό του ΜέΡΑ25. Για να το διαβάσεις και να ψηφίσεις, πάτησε εδώ.

Και μην ξεχνάμε ότι το ΜέΡΑ25 είναι αξεδιάλυτο μέρος του διεθνικού κινήματος DiEM25.

Το καταστατικό του ΜέΡΑ25 θα ψηφιστεί από όλα τα μέλη του DiEM25, από τους συνοδοιπόρους μας στην Ισπανία, την Ιταλία, τη Γαλλία, την Πολωνία το Βέλγιο, τη Γερμανία, παντού!

Γίνε μέρος της Δημοκρατίας στην Πράξη!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο