Προχωράει το κάλεσμα αγωνιστικής συστράτευσης του ΜέΡΑ25 για Ρήξη – Γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς!

Δραστηριότητα
16 Φεβ, 2023

Με σύνθημα «Όλα μπορούν να είναι Αλλιώς» σε ένα κατάμεστο θέατρο στη Θεσσαλονίκη, ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 εγκαινίασε την προεκλογική εκστρατεία του ΜέΡΑ25. Ο Γιάνης Βαρουφάκης αφού αναφέρθηκε στην πολύχρονη και πολλαπλή κρίση που βιώνει ο τόπος, έθεσε στους πολίτες της Θεσσαλονίκης το πρόταγμα της Ρήξης του ΜέΡΑ25, γιατί «το μέλλον πια δεν είναι όπως ήταν» για την χώρα μας, για το λαό μας, για τους νέους και τις νέες μας.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αφού συνομίλησε με πολίτες «πρόσωπο με πρόσωπο», ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες του Μιχάλη Κριθαρίδη (εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25) και της Ρένας Παπαδοπούλου (μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ25) για την περιφέρεια της Α’ Θεσσαλονίκης. Ενώ για την Β’ Θεσσαλονίκης, πέραν του μουσικού Δημήτρη Ζερβουδάκη που έχει συνταχθεί στον αγώνα του ΜέΡΑ25 ήδη από τον Δεκέμβριο, υποψήφια θα είναι και η Χριστίνα Σκαρλάτου (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25).

Το κάλεσμα αγωνιστικής συστράτευσης του ΜέΡΑ25 για Ρήξη προχωράει καθημερινά. Στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα -όπως έδειξε και η εκδήλωση του ΜέΡΑ25 την Τρίτη με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της Ηρώς Διώτη και την συστράτευση στον αγώνα του ΜέΡΑ25 από τους Δημήτρη Μπαμπαλή και Σωτήρη Λαϊνά-, παντού! Επόμενος σταθμός η Συνεδριάση της Κεντρικής Επιτροπής του ΜέΡΑ25 στην Αθήνα το πρωί της Κυριακής, όπου θα συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις του ΜέΡΑ25 όσον αφορά την πορεία του προς τις εκλογές.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο