Όσο το κύμα αντίδρασης για τον καταδικασμένο Δ. Λιγνάδη γιγαντώνεται, τόσο πιο λυσσαλέα η αντεπιτίθεση μέσω του αδίστακτου συνηγόρου του κ. Κούγια

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
20 Ιούλ, 2022

Όσο το κύμα αντίδρασης στην αποφυλάκιση του καταδικασμένου βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη γιγαντώνεται, τόσο πιό λυσσαλέα αντεπιτίθεται ο στριμωγμένος εκλεκτός της κυβέρνησης, πάντα μέσω του αδίστακτου συνηγόρου του κ. Κούγια.

Το χθεσινό νέο χαμηλό ρεκόρ ακόμα και για τον κ. Κούγια, δηλαδή ο επανατραυματισμός των θυμάτων δια της δημόσιας διαπόμπευσής τους με προσωπικές τους φωτογραφίες που ο κ. Κούγιας διένειμε στα ΜΜΕ με άλλη μια ανακοίνωσή του, συνάντησε τη σθεναρή γραμμή αντίστασης των ΜΜΕ που αρνήθηκαν να γίνουν «βαποράκια» της ομοφοβικής και κακοποιητικής τακτικής του φερόμενου ως δικηγόρου.

Όλα τα ΜΜΕ; Όχι. Πάντα θα υπάρχουν σκοτεινές εξαιρέσεις που θα προσφέρουν φιλόξενο στασίδι στο Αδιανόητο. Σημερινό παράδειγμα το Status FM 107.7 Θεσσαλονίκης και ο κ. Δημήτρης Βενιέρης, που έδωσε μικρόφωνο στον κ. Κούγια να επαναλάβει όσα δεν υπάρχουν καν στο site του, το οποίο από χθες είναι πεσμένο. Η δικαιολογία του «δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος» θα έστεκε αν ο δημοσιογράφος εξασκούσε δημοσιογραφικό ρόλο. Αντίθετα, άφηνε τον κ. Κούγια ανενόχλητο να καυχιέται για τις μηνύσεις που έχει εξαπολύσει σε ό,τι έχει ΑΦΜ και καρδιακό παλμό, ως «συνυπεύθυνους της σκευωρίας» κατά του πελάτη του. Στο στόχαστρο έβαλε και το ΜέΡΑ25, εξαπολύοντας μειωτικούς χαρακτηρισμούς κατά του Γραμματέα του Γιάνη Βαρουφάκη. Ακόμα κι ένας πρωτοετής δημοσιογράφος θα θύμιζε εκείνη τη στιγμή στον Εκπρόσωπο Τύπου του Βιαστή Ανηλίκων, ότι ο ίδιος έχει δεχτεί μηνύσεις από τον βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, για τα ψέματα που εκστόμισε στη μαραθώνια αγόρευσή του στο δικαστήριο προσπαθώντας να φιλοτεχνήσει το αφήγημα της διακομματικής σκευωρίας. Μετά τις μηνύσεις (οι οποίες θα προχωρήσουν μέχρι τέλους), ο κ. Κούγιας αναγκάστηκε να ανασκευάσει (χωρίς να ζητήσει έστω μία συγγνώμη).

Αλλά αυτό μαθεύτηκε μόνο από όσους κάνουν δημοσιογραφική δουλειά, όχι από όσους πιασμένοι χέρι χέρι με την εξουσία χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου της Ενημέρωσης, της Δικαιοσύνης, της Δημοκρατίας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο