Μ. Κριθαρίδης: Η ταξική και τοξική αστική δικαιοσύνη που αφήνει ελεύθερους τους βιαστές ανηλίκων εκδικείται και εξοντώνει τον Γ. Μιχαηλίδη

Συνεντεύξεις - videos
20 Ιούλ, 2022

Αντιπροσωπεία του ΜέΡΑ25 αποτελούμενη από τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος Μιχάλη Κριθαρίδη και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας Κώστα Μαρμτάκη, έδωσε το παρών στην Συνέντευξη Τύπου για τον αναρχικό κρατούμενο απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, τον οποίο συνεχίζει να αντιμετωπίζει εκδικητικά η ταξική και τοξική αστική δικαιοσύνη της χώρας μας.

Μετά το πέρας της Συνέντευξης Τύπου ο εκπρόσωπος Τύπου του ΜέΡΑ25 δήλωσε: Την ώρα που ο βιαστής ανηλίκων Δ.

Λιγνάδης κυκλοφορεί ελεύθερος, ο Γ. Μιχαηλίδης αντιμετωπίζεται εκδικητικά από την ταξική και τοξική αστική δικαιοσύνη και οδηγείται σε φυσική εξόντωση. Να μην υπάρξει νεκρός απεργός πείνας. Να εφαρμοστεί ο σωφρονιστικός νόμος. Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη την ώρα που μιλάει για “ανομία” και για “νόμο και τάξη”, αρνείται να εφαρμόσει ακόμα και τους δικούς της, εξαιρετικά αυστηρούς για τους κρατούμενους, ποινικούς νόμους. Να σταματήσει το καθεστώς εξαίρεσης που επιβάλει η Κυβέρνηση μαζί με τους “θεσμούς” σε βάρος των ανθρώπων του αναρχικού και αντιεξουσιαστικού χώρου, όπως ο Γ. Μιχαηλίδης, ο Π. Καλαιτζής (ο οποίος έχει εμπλακεί χωρίς να αυτοπροσδιορίζεται καν ως αναρχικός όπως του “αποδίδεται”), ο Β. Σταθόπουλος κ.α.. Ελπίζουμε το Συμβούλιο Εφετών Λαμίας τη Δευτέρα, όταν ο Γ. Μιχαηλίδης θα κλείνει 64 ημέρες απεργίας πείνας, να βάλει ένα τέλος σε αυτή την εκδικητική και εξοντωτική μεταχείριση και να εκδώσει άμεσα, Βούλευμα αποφυλάκισης του αναρχικού κρατούμενου, όπως και δικαιούται βάσει ακόμα και των αυστηρών νόμων της Κυβέρνησης.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο