Οι αριθμοί των κρουσμάτων εκθέτουν την κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα για να ανατραπούν τα δυσχερή υγειονομικά στοιχεία

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
10 Μαρ, 2021

Ο «γυάλινος κόσμος» της επιστροφής σε μια κανονικότητα για το λιανεμπόριο και την αγορά που έπλαθαν τις τελευταίες μέρες οι Υπουργοί Ανάπτυξης, Οικονομικών και Τουρισμού, κονιορτοποιήθηκε σήμερα από το σφυρί της Κυβερνητικής Εκπροσώπου,μέσα από τον άλλο «γυάλινο κόσμο», της τηλεόρασης.

Δυστυχώς το ίδιο σφυρί δεν θα καταδεχτεί ποτέ να θρυμματίσει και τη φούσκα της «αποτελεσματικής διαχείρισης της πανδημίας». Οι αριθμοί των κρουσμάτων όμως το κάνουν αυτό πολύ πιο οδυνηρά, εκθέτοντας την κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα για να ανατραπούν τα δυσχερή υγειονομικά αυτά στοιχεία. Ακόμα και σήμερα ο κ. Κικίλιας εκλιπαρούσε τον ιδιωτικό τομέα υγείας να συνδράμει το ΕΣΥ έναντι ανταλλαγμάτων, επιστρατεύοντας μέχρι και τον κ. Πατούλη!

Κανένας λόγος για επίταξη των ιδιωτικών κλινικών στην Αττική, τίποτα σχετικά με μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ, καμία αύξηση δρομολογίων στα μέσα μεταφοράς, ακόμα δεν υπάρχει δημόσιο δίκτυο μαζικών τέστ και εμβολιασμού, ενώ και για τα εμβόλια, πέρα από την τυφλή εφαρμογή της αποτυχημένης ευρωπαϊκής “στρατηγικής”, δεν υπάρχει καμία προσπάθεια για εξεύρεση εναλλακτικής.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο