Φωτεινή Μπακαδήμα Στο «The Socialist»: «Ο Αποτυχημένος Πρωθυπουργός Που Κυβερνά Με Διαγγέλματα Κι Επενδύει Στο Διχασμό»

Αναδημοσιεύσεις
10 Μαρ, 2021

Η Βουλευτής και Γραμματέας της Κ.Ο του ΜέΡΑ25,Φωτεινή Μπακαδήμα, μετά από επικοινωνία με τον δημοσιογράφο του “The Socialist” , Παντελή Αλεξόπουλο, τοποθετήθηκε σχετικά με τα χθεσινά θλιβερά γεγονότα και το διάγγελμα του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Το χθεσινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού ήταν βιαστικό και με έντονα απειλητικό ύφος που κάθε άλλο παρά ενώνει ή μπορεί να ενώσει τους Έλληνες, επιχειρώντας μια άτυχη σύνδεση με τη νύχτα των εκλογών μιας και στη θέση της ενότητας, της ασφάλειας και της ευημερίας που διατείνεται ότι έχει επιτύχει βλέπουμε γύρω μας το διχασμό, την ανασφάλεια και τη φτώχεια.

Επιπλέον, δεν υπήρχε καμία αναφορά στο φοιτητή που οι ειδικοί φρουροί του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη χτύπησαν προχθές στη Νέα Σμύρνη και που ο βουλευτής της ΝΔ Κων/νος Κυρανάκης διαπόμπευσε δημοσιοποιώντας τα στοιχεία του καθώς και προσωπικά δεδομένα.

Ο κ Μητσοτάκης επέλεξε να κατηγορήσει τους άλλους για το διχασμό που ο ίδιος θεμελιώνει καθημερινά επενδύοντας σε αυτόν και διατηρώντας τον κ Χρυσοχοΐδη στη θέση του.

Η βία είναι αποκρουστική και μας αηδιάζει, όμως, δυστυχώς, στην Ελλάδα του 2020 η πηγή της βίας είναι η Κυβέρνηση του κ Μητσοτάκη, η οποία λειτουργεί εδραιώνοντας πλήρες καθεστώς αστυνομοκρατίας και ακραίας καταστολής με θύματα τόσο την αστυνομία όσο και τους πολίτες. Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας όποιος σπέρνει ανέμους θερίζει θύελλες.»

Πηγή: thesocialist.gr

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο