ΜέΡΑ25 Καβάλας: H κυβερνητική σκληρότητα εξοντώνει οικονομικά, ψυχικά, ηθικά, ακόμα και φυσικά τους σε αναστολή υγειονομικούς – Να επαναπροσληφθούν άμεσα

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
17 Οκτ, 2022

Στις 7 Οκτωβρίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η τριήμερη περιοδεία στις Σέρρες, Καβάλα και Αλεξανδρούπολη του Γραμματέα μας Γ. Βαρουφάκη, του Βουλευτή μας Κρίτωνα Αρσένη και στελεχών του Κόμματος.

Με την ευκαιρία της περιοδείας, το ΜέΡΑ25 έθεσε εκ νέου το ζήτημα της άμεσης επαναπρόσληψης των σε αναστολή εργασίας ανεμβολίαστων υγειονομικών, αλλά και της πλήρους αποζημίωσης για τα χαμένα εισοδήματά τους. Όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα, ελπίδες δημιουργεί και η πρόσφατη απόφαση του ΣτΕ.

Στη σκιά της αυτοκτονίας της 37χρονης -σε αναστολή εργασίας- Οδοντιάτρου, στις 6/10, ο Βουλευτής Κρίτωνας Αρσένης είχε συνάντηση με τους υγειονομικούς του Γ.Ν. Καβάλας. Εκεί του δόθηκε η ευκαιρία να τονίσει για μία ακόμα φορά ότι η κυβερνητική σκληρότητα εξόντωσε οικονομικά, ψυχικά και ηθικά χιλιάδες εργαζόμενους, όταν μπορούσε απλά να τους μετατάξει σε κάποια από τα ουκ ολίγα κενά της Δημόσιας Διοίκησης

Υποσχόμαστε ότι με όλες μας τις δυνάμεις θα συνδράμουμε στον αγώνα τους για το δικαίωμά τους στην εργασία. Ταυτόχρονα, παραμένουμε ξεκάθαροι προς όλους, συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε τη θέση της ιατρικής κοινότητας για τη χρησιμότητα των εμβολίων.

ΜέΡΑ25 Καβάλας

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο