Μ. Κριθαρίδης: Επίσημη προώθηση της παιδικής εργασίας το νέο πρότζεκτ της Μητσοτάκης Α.Ε. υπέρ της ολιγαρχίας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
10 Σεπ, 2021

Με μια πραγματικά απίστευτη και πρωτοφανή κίνηση βγαλμένη από άλλες εποχές, το Υπουργείο Εργασίας σε δελτίο τύπου που εξέδωσε για την συνάντηση της Υφυπουργού Εργασίας κας Μιχαηλίδου με τον Πρόεδρο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, προωθεί επισήμως την εργασία των ανηλίκων. Μάλιστα πρόκειται για ανήλικα άνω των 16 ετών που διαβιούν σε δομές φροντίδας.

Είναι σαφές ότι η Κυβέρνηση της Παρασιτικής Ολιγαρχίας, επιφυλάσσει για τους πιο ευάλωτους νέους και νέες μας το μέλλον των δουλοπάροικων στα 5άστερα της ολιγαρχίας. Άλλωστε πέρα από την ανεκδιήγητη κα Μιχαηλίδου, ήδη κυβερνητικός βουλευτής έσπευσε να υπεραμυνθεί της προώθησης της παιδικής εργασίας από την Μητσοτάκης Α.Ε. λέγοντας πως δεν είναι κακό οι νέοι «να πάρουν μια γεύση, μια μυρωδιά» της εργασιακής ζούγκλας που έχει φιλοτεχνήσει ο κ. Χατζηδάκης και τα μνημόνια, για να «επανενταχτούν ομαλά» στην κοινωνία.

Δεν ξέρουμε ποια ομαλή επανένταξη ονειρεύεται η Κυβέρνηση και με την παιδική εργασία πλέον, μετά την απλήρωτη, ή την αμειβόμενη σε ρεπό. Να είναι σίγουρη ωστόσο, πως θα της κόψουμε αυτές τις απαράδεκτες, απάνθρωπες και μεσαιωνικές ορέξεις.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο