Κλιμάκιο του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ με επικεφαλής το Γραμματέα της ΛΑΕ-ΑΑ Δ.Στρατούλη στη Ρόδο

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
26 Απρ, 2023

Κλιμάκιο του ΜέΡΑ25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ με επικεφαλής το Γραμματέα της ΛΑΕ-ΑΑ Δημήτρη Στρατούλη, που συνοδευόταν από του υποψήφιους βουλευτές στα Δωδεκάνησα Θανάση Μπαράκα, Δημήτρη Παπαγεωργίου, Βούλα Κορακιανίτη, και από στελέχη του ΜέΡΑ25 και της ΛΑΕ-ΑΑ περιόδευσαν στην πόλη της Ρόδου.

Επισκέφτηκαν και μίλησαν με τους εργαζόμενους της Δ/νσης Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Ρόδου, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κοινωνικών Λειτουργών Αντώνη Γιασιράκη με εργαζόμενους στις Διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου και με εργαζόμενους του Περιφερειακού Νοσοκομείου Ρόδου, που συναντήθηκαν και με τον Διοικητή του Σταυρό Τσαντή.

Επίσης περιόδευσαν στα μηχανουργεία της πόλης και έδωσαν συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.

Τέλος, το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο “Το Δέντρο” παρουσιάστηκε με επιτυχία σε μαζική συγκέντρωση πολιτών το βιβλίο του Δημήτρη Στρατούλη ” 8 μήνες που συντάραξαν την Ελλάδα – Ιανουάριος Αύγουστος 2015″ από τις εκδόσεις “Τόπος” από τους Βασίλη Μωραΐτη, Θανάσης Μπαράκα, Σπύρο Στογιάννη, με συντονίστρια την Ιωάννα Μαρίνου.

Το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΗΞΗ βρήκε θετική ανταπόκρισή από τους πολίτες με τους οποίους συναντήθηκε και συζήτησε τις θέσεις του για ότι <<Φτάνει πια με τις αντικοινωνικές πολιτικές. Τα πράγματά μπορούν να πάνε αλλιώς με «ΡΗΞΗ ΤΩΡΑ».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο