Το μόνο που συνεχίζει να λειτουργεί στο κράτος προεκλογικά είναι οι διαδικασίες εκποίησης των δημοσίων υποδομών – Στο στόχαστρο και το λιμάνι του Ηρακλείου

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
26 Απρ, 2023

Με δυό προσφορές για το λιμάνι του Ηρακλείου προχωράει η διαδικασία εκποίησης του, καθώς δεν επιβεβαιώθηκαν οι προσδοκίες για μεγαλύτερο ενδιαφέρον, όπως διαβάζουμε. Ενώ η “μονομαχία” όπως φαίνεται θα δοθεί ανάμεσα στη γνωστή μας ΓΕΚ – ΤΕΡΝΑ και στην επίσης γνωστή μας όσον αφορά τα λιμάνια (Ηγουμενίτσα) ιταλική Γκριμάλντι.

Λίγο καιρό μετά το έγκλημα στα Τέμπη, λόγω των εγκληματικών πολιτικών των ιδιωτικοποιήσεων και την ιδιωτικοποίηση του νερού, παρά τις αποφάσεις του ΣτΕ, αλλά και την ανακοίνωση από το ΤΑΙΠΕΔ της πώλησης του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας στην ίδια Ιταλική ναυτιλιακή εταιρεία, την Grimaldi, προχωράει και η πώληση του 67% του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου.

Η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη, λοιπόν, δεν έχασε χρόνο και λίγο πριν εκπνεύσει η καταστροφική θητεία της για τον τόπο, σπεύδει να εκπληρώσει κι αυτό το μνημονιακό, αποικιακού τύπου, ξεπούλημα. Την ώρα δηλαδή που το κράτος και η διοίκηση έχουν “παραλύσει” για τις εκλογές, το μόνο που φαίνεται να προχωράει κανονικά είναι η ιδιωτικομανία και η συνέχιση του μνημονιακού ξεπουλήματος.

Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα που δεν σταματάει ούτε κατά την διάρκεια, αλλά δεν θα σταματήσει ούτε και μετά τις εκλογές, πρέπει και μπορούμε να τους σταματήσουμε μόνο με τη Ρήξη, με πρώτη φορά ρήξη που προκρίνει το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη, γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο