Κλέων Γρηγοριάδης: Δεν παραδινόμαστε!

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
10 Δεκ, 2019
Φωτογραφία: Ευρωκίνηση

Moιάζει ανέκδοτο, αλλά δεν είναι, είναι απλά μια τυχαία Τρίτη στο Κοινοβούλιο επί των ημερών της Νέας Δημοκρατίας.

Στη συζήτηση ενός «μίνι-Πολυνομοσχεδίου» που εισήχθη από το Υπουργείο Υγείας , διαφωτιστήκαμε κυρίως για θέματα που αφορούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ Βορίδης, ο οποίος ουδέποτε μας έχει απασχολήσει με θέματα του Υπουργείου του, (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων), απαντώντας σε τοποθέτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τζανακόπουλου για «πραγματικό όργιο καταστολής και αυθαιρεσίας”, απάντησε ότι το να παίρνει κανείς θέση για το ποιος είναι ένοχος ή αθώος χωρίς να γνωρίζει όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης, είναι νομικά απαράδεκτο και απλά προδίδει πολιτική προκατάληψη.

Η τοποθέτηση του Υπουργού (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) είναι εξαιρετικά διαφωτιστική και ενδιαφέρουσα, ειδικά αν ξαναδιαβάσει κάποιος την επίσημη ανακοίνωση του αρμόδιου Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στην οποία ο κ. Χρυσοχοϊδης αποφάνθηκε με σιγουριά αντιστρόφως ανάλογη του τεκμηρίου αθωότητας, ότι οι προσαχθέντες που όλοι είδαμε σε φωτογραφίες και βίντεο να βασανίζονται και εξευτελίζονται, είναι ένοχοι οποιασδήποτε κατηγορίας τους φορτώσανε. Σύμφωνα με το (δικηγόρο) Υπουργό (Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων) της ιδίας κυβέρνησης, είναι νομικά απαράδεκτος με πολιτική προκατάληψη. Ο ίδιος όμως Υπουργός, σε εμφάνισή του σε τηλεοπτικό σταθμό, βρήκε την ίδια ανακοίνωση εξαιρετική και εύστοχη.

Δεν πρόκειται για αυτοαναίρεση. Το αφήγημα που βγαίνει από όλους τους Υπουργούς, είναι ένα και συνεκτικό: “Οι τακτικές μας δε συμβαδίζουν με ένα Δημοκρατικό κράτος Δικαίου-και ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ».

Η απάντηση του ΜέΡΑ25 δόθηκε νωρίτερα στην ίδια Ολομέλεια από το βουλευτή Κλέωνα Γρηγοριάδη:

«Κύριοι της συμπολίτευσης. Σας ρωτώ, είναι Δημοκρατία όλη αυτή η αγριότητα; Αν αυτή είναι η Δημοκρατία που ονειρεύεται η νέα κυβέρνηση, να τη χαίρεστε. Εμείς σας ενημερώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε κάποια άλλη Δημοκρατία»

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο