Η Σοσιαλδημοκρατία του κ. Ανδρουλάκη σφιχταγκαλιάζει την ακροδεξιά – Ντροπιαστική αποχή των Ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ από την ψηφοφορία καταδίκης της Frontex

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Οκτ, 2022

Η χθεσινή απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου που καταδικάζει την Frontex για δολοφονίες στο Αιγαίο συνιστά μια καλή στιγμή για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι ευρωβουλευτές με μεγάλη πλειοψηφία αρνήθηκαν να συγκαλύψουν και να θάψουν τις παραβιάσεις του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από μία Frontex υπό τον εγκληματία κ. Λετζέρι, που παρασημοφορήθηκε κιόλας από τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου της Μητσοτάκης Α.Ε., κ. Μηταράκη, και αποφάσισαν την σύσταση αρμόδιας Επιτροπής που θα αρνηθεί την χορήγηση απαλλαγής στη Frontex.

Δυστυχώς όμως, οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Ανδρουλάκης και η κ. Καϊλή, διαφοροποιήθηκαν συντεταγμένα από την Σοσιαλιστική Ευρωομάδα που υπερψήφισε και απείχαν μόνο και μόνο για να βάλουν πλάτη στις δολοφονικές επαναπροωθήσεις προσφύγων και μεταναστών του κ. Μητσοτάκη στο Αιγαίο. Η “σοσιαλδημοκρατία” του κ. Ανδρουλάκη λοιπόν, σφιχταγκαλιάζεται με την ακροδεξιά.

Ως ΜέΡΑ25 καταδικάζουμε αυτή την κατάντια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο