Η πρώτη «μεταπρογραμματική» αξιολόγηση με 22 προαπαιτούμενα είναι γεγονός – Κατά τα άλλα βγήκαμε από τα Μνημόνια

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
11 Οκτ, 2022

Με διαδικασίες εξπρές αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα η πρώτη αξιολόγηση της Ελλάδας μετά την υποτιθέμενη έξοδο της χώρας μας από το καθεστώς της «ενισχυμένης εποπτείας», η πρώτη «μεταπρογραμματική» αξιολόγηση (sic) με επαφές που θα έχουν οι επικεφαλής των θεσμών με τους αρμόδιους Υπουργούς για να ελεγχθεί η πρόοδος των 22 προαπαιτούμενων (!!!) αυτής της αξιολόγησης.

Στο επίκεντρο της πρώτης «μεταπρογραμματικής αξιολόγησης» θα βρεθούν οι εκκρεμότητες οι οποίες σχετίζονται με το χρηματοπιστωτικό τομέα, τις ιδιωτικοποιήσεις, τη Δικαιοσύνη, την πρωτοβάθμια υγεία, το Κτηματολόγιο, την κωδικοποίηση της εργατικής νομοθεσίας και την επίτευξη των συμφωνηθέντων στόχων για την εκκαθάριση των ληξιπρόθεσμων οφειλών και των εκκρεμών συντάξεων.

Για να μας επιστρέψουν δηλαδή τα δικά μας χρήματα -να ανάψει το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης των 750 εκατ. ευρώ-, σήμερα η τρόικα θα περάσει από κόσκινο την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για τις τράπεζες, τις ιδιωτικοποιήσεις, τους πλειστηριασμούς, το Κτηματολόγιο, τις (αντ)εργατικές ρυθμίσεις κλπ. Κατά τα άλλα βγήκαμε από τα Μνημόνια όπως λένε ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο