Η Κυβέρνηση δεν φτάνει που δεν αναγνωρίζει τις γυναικοκτονίες καταστέλλει κιόλας τις πορείες των γυναικών κατά της έμφυλης βίας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Αυγ, 2022

Δεν φτάνει που ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσιάρας συνεχίζουν να αρνούνται την ύπαρξη γυναικοκτονιών, ενώ αυτές έχουν γίνει πια τραγική καθημερινότητα, στέλνουν κιόλας τους άνδρες των ΜΑΤ του κ. Θεοδωρικάκου να καταστείλουν με βία και αγριότητα τις γυναίκες που βγήκαν να διαδηλώσουν κατά της έμφυλης βίας.

Έτσι αντιλαμβάνονται στην Μητσοτάκης Α.Ε. και το me too για το οποίο τάχα μου δήθεν ήταν πολύ ευαισθητοποιημένοι: με ΜΑΤ, ξύλο και καταστολή κατά άοπλων και ειρηνικών γυναικών που βγήκαν να διαμαρτυρηθούν στο να γίνουν κανονικότητα οι γυναικοκτονίες.

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Θεοδωρικάκος δεν ντρέπονται καθόλου για τις χθεσινές εικόνες των ΜΑΤ τους να μετέρχονται με αγριότητα ακόμα και μια τέτοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας; Προφανώς όχι, άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά δυστυχώς.

Τέλος, για άλλη μία φορά είδαμε ένστολους με το χέρι στο όπλο σε μια ειρηνικότατη και μαζικότατη πορεία, εικόνες και πράξεις οι οποίες φανταζόμαστε πως ούτε αυτές προβληματίζουν το αυταρχικό καθεστώς της Μητσοτάκης Α.Ε.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο