Γιώργος Κακαρνιάς: Πρέπει να υπάρξει άμεσα μια θετική απάντηση στο αίτημα του Γιάννη Μιχαηλίδη, αλλιώς δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάποια άλλη νομική ενέργεια

Ράδιο ΜέΡΑ
28 Ιούλ, 2022

Σε μια κλωστή κρέμεται η ζωή του απεργού πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, αφού ο οργανισμός του «δεν θα αντέξει μια απορριπτική απόφαση, δεν προλαβαίνουμε να κάνουμε κάτι άλλο μετά από 65 ημέρες απεργία πείνας. Ακόμη και να κάνουμε κάποια νομική ενέργεια, είναι πολύ αμφίβολο αν θα προλάβουμε να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα» τόνισε σε παρέμβασή του στο Στίγμα της ΜέΡΑς ο δικηγόρος του αναρχικού κρατούμενου Γιώργος Κακαρνιάς, ο οποίος παράλληλα σημείωσε ότι το Συμβούλιο Εφετών έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περίπτωση, το οποίο όμως πρέπει να μεταφραστεί και σε μια θετική απάντηση άμεσα.

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Κακαρνιάς εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Μιχαηλίδης «όχι μόνο δικαιούται να αποφυλακιστεί, αλλά έχει αποδείξει ότι είναι άξιος για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής υπό όρους», όπως άλλωστε πιστεύει και η κοινωνία, η οποία με ποικίλους τρόπους έχει εκφράσει τη στήριξή της στο δίκαιο και νόμιμο αίτημα του απεργού πείνας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο