Δράση διεθνιστικής αλληλεγγύης του DiEM25 Ελλάδας με τον αλβανικό λαό

Δραστηριότητα
04 Δεκ, 2019
Όλοι μας έχουμε συγκλονιστεί από την τραγική καταστροφή στην Αλβανία. Η σκέψη μας είναι με τους συνανθρώπους μας που χτυπήθηκαν από το σεισμό. Στα πλαίσια της διεθνιστικής και ανθρώπινης αλληλεγγύης, θέλουμε να βοηθήσουμε όσο μπορούμε. Τα κράτη μας δυστυχώς δεν έχουν δώσει στην κοινωνική προστασία τη σημασία που πρέπει, οπότε είναι αναγκαίο να πάρουμε επιπλέον πρωτοβουλίες ως ενεργοί πολίτες. Για αρχή, οι DiEMers στην Ελλάδα, μπορούμε να μαζέψουμε είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι σεισμόπληκτοι γείτονες.
  • Τροφές μακράς διάρκειας
  • Χειμωνιάτικα ρούχα και εσώρουχα
  • Είδη ατομικής υγιεινής
  • Κλινοσκεπάσματα
  • Φάρμακα
Για τη συλλογή μπορείτε να απευθυνθείτε στις Προσωρινές Συντονιστικές Επιτροπές του ΜέΡΑ25 της περιοχής σας*, ώστε να ομαδοποιηθεί η αποστολή προς τα κεντρικά. Παρακαλούμε όσοι/ες δώσουν ρούχα η/και κλινοσκεπάσματα, να φροντίσουν να είναι καθαρά και σε καλή κατάσταση.
Η συλλογή των ειδών θα διαρκέσει μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, ώστε η αποστολή να έχει γίνει μέχρι τις αρχές της επόμενης.
Με την πολιτική μας δράση θέλουμε η αλληλεγγύη να αποτελέσει πραγματικά μια προτεραιότητα στην κρατική πολιτική της Ελλάδας και της Ευρώπης. Μέχρι να το καταφέρουμε αυτό όμως, δε μένουμε με σταυρωμένα χέρια. Τα απλώνουμε συντροφικά στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

* Για να επικοινωνήσετε με τις ΠΣΕ της περιοχής σας βρείτε εδώ τα τηλέφωνα.

* Για να επικοινωνήσετε με τις ΠΣΕ της περιοχής σας βρείτε εδώ τα τηλέφωνα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο