Δε μας ξεγελάει η διγλωσσία του κ. Θεοδωρικάκου: η ΕΛ.ΑΣ. και η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχουν χάσει τον έλεγχο

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
05 Μαρ, 2023

«Δεν θέλουμε στοχοποιήσεις και μάλιστα μαζικές και τυφλές από διαφόρους», δήλωσε ο κ. Θεοδωρικάκος, Υπουργός «Προστασίας από τον Πολίτη» μιας κυβέρνησης που επιχείρησε να κρύψει την αποτυχία της στοχοποιώντας έναν μονάχα άνθρωπο, τον τελευταίο κρίκο της θανάσιμης αλυσίδας κακοδιαχείρισης και ευθυνών.

«Δεν με ενοχλούν καθόλου τα συλλαλητήρια και οι συγκεντρώσεις. Θεωρώ δικαιολογημένη την αγανάκτηση των νέων» συνέχισε, την ίδια ώρα που τα κλόμπ και τα δακρυγόνα της εποπτευόμενης από αυτόν Αστυνομίας τσάκιζαν ειρηνικούς διαδηλωτές, πολλούς με τα παιδιά τους. Θέλοντας να δοκιμάσει λίγο ακόμα τα όρια αντιστροφής της πραγματικότητας, προσπάθησε να εξηγήσει σε χιλιάδες νέες και νέους που ακόμα ξεπλένουν τα χημικά από τα μάτια τους ότι «Οι αστυνομικοί είναι τα αδέλφια και φίλοι τους, εκείνοι που έτρεξαν να σώσουν επιβάτες του τρένου και κάποιοι ταξίδευαν με αυτό».

Αν αυτοί που χτυπάνε αδιακρίτως τους συμπολίτες τους είναι μέλη της ελληνικής «οικογένειας», τότε είναι ξεκάθαρο πως η κοινωνία μας βρίσκεται σε μια βαθιά τοξική σχέση!

Η διγλωσσία του κ. Θεοδωρικάκου και η προσπάθεια του να κάνει το μαύρο άσπρο, είναι ακόμα ένας από τους τελευταίους σπασμούς απελπισίας ενός καθεστώτος που έχει χάσει τον έλεγχο και πολιτεύεται με επικίνδυνο πανικό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο