Αλφόνσο Κουαρόν, Μπράιαν Ίνο, Κατρίν Γιακομπσντοτίρ και Τζέιμς Γκάλμπρεηθ στηρίζουν το ΜέΡΑ25

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
22 Φεβ, 2019

Ο Μεξικανός σκηνοθέτης Αλφόνσο Κουαρόν, ο Βρετανός συνθέτης και εικαστικός Μπράιαν Ίνο, η Πρωθυπουργός της Ισλανδίας Κατρίν Γιακομπσντοτίρ και ο Αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Γκάλμπρεηθ είναι μαζί μας! Είναι με το ΜέΡΑ25!

Αλφόνσο Κουαρόν

Μπράιαν Ίνο

Κατρίν Γιακομπσντοτίρ

«Σας στέλνω μήνυμα αλληλεγγύης από την Ισλανδία, μήνυμα ενότητας ώστε μαζί να αντιμετωπίσουμε την διάχυση των αντιδραστικών πολιτικών και την άνοδο της ριζοσπαστικής δεξιάς.

Υπηρετώ μια κυβέρνηση που εκλέχτηκε μετά από την κατάρρευση τραπεζών που παρέσυραν την οικονομία μας ,και τραπεζιτών που επέμεναν να πληρώσουν οι πολίτες τις ζημιές τους. Καταφέραμε να προστατεύσουμε τους πολίτες από την λιτότητα και την απολυταρχία τραπεζιτών και χρηματιστών. Αυτό δείχνει ότι ΕΙΝΑΙ δυνατή η αντίσταση σε αντικοινωνικές ιδεολογίες και πρακτικές.

Με το μήνυμά μου αυτό θέλω να προσθέσω την φωνή μου στο διεθνιστικό μας προοδευτικό κίνημα για έναν νέο τρόπο άσκησης μετασχηματιστικής πολιτικής, για μια βιώσιμη οικονομία, για οικονομικά και κοινωνικά δικαιώματα, για την αξιοπρέπεια των λαών μας».

Τζέιμς Γκάλμπρεηθ

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο