Τι είδους Πολιτισμό θέλουμε; 27 Φεβρουαρίου 2019

Δραστηριότητα
22 Φεβ, 2019

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Δεν είναι μια πολιτική εκδήλωση, Είναι μια εκδήλωση πολιτισμού.

Το ΜέΡΑ25 σας καλεί στις 27 Φεβρουαρίου στις 7.30 μμ στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης (Πειραιώς 206, Ταύρος) στην εκδήλωση-συζήτηση «Τί είδους Πολιτισμό θέλουμε»;

Όταν τα κατεστημένα κόμματα θεωρούν περίπου ως…ενόχληση τον πολιτισμό, το ΜέΡΑ25 τον αναδεικνύει και καλεί όλους τους πολίτες να συμμετάσχουν στην δημιουργία του προγράμματος του, για την Ελλάδα που μας αξίζει.

Για πρώτη φορά ένα κόμμα, όπως είναι το ΜέΡΑ25 φέρνει στον ίδιο χώρο για μια διαδραστική συζήτηση μέσα από το DiEM Voice όπου όλοι μπορούν να στείλουν τα μηνύματα τους, τους ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού προκειμένου όλοι μαζί να δημιουργήσουμε το πρόγραμμα μας για τον Πολιτισμό.

Πριν την συζήτηση που θα συντονίσει η κ.Ελένη Σπετσιώτη (θεατρολόγος), θα υπάρξει μια τοποθέτηση-εισαγωγή από τον Γραμματέα του ΜέΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Στο «πάνελ» των ομιλητών θα είναι ο Κώστας Βαρώτσος (γλύπτης), η Πέπη Ρηγοπούλου (πανεπιστημιακός/συγγραφέας), ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος (μουσικός), ο Κλέων Γρηγοριάδης (ηθοποιός), ο Χρήστος Μήτσης (δημοσιογράφος/κριτικός κινηματογράφου) και η Μαρία Καρακίτσου (ηθοποιός). 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο