Συνδιάσκεψη Εργασίας ΜέΡΑ25 πάνω στο Εκλογικό Πρόγραμμα του κόμματος

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
30 Μάι, 2018

Αυτή την Κυριακή, 3 Ιουνίου το ΜέΡΑ25 προχωρά σε Συνδιάσκεψη Εργασίας που θα πραγματοποιηθεί στον Μικρόσκοσμο, Λεωφόρο Συγγρού 106 (Μετρό Συγγρού-Φιξ), από τις 15:00 έως τις 20:30.

Σκοπός της Συνδιάσκεψης Εργασίας είναι να συζητήσουμε το Εκλογικό Πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 με στόχο την ολοκλήρωση ενός πρώτου κειμένου θέσεων και πολιτικών το οποίο την επόμενη εβδομάδα θα σταλεί σε όλα τα μέλη μας για διαβούλευση πριν η Πολιτική Γραμματεία καταθέσει στην κρίση των μελών το τελικό Εκλογικό Πρόγραμμα – με τον γνωστό τρόπο της πανευρωπαϊκής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.

Έως αύριο θα σας στείλουμε (και θα αναρτήσουμε στην σελίδα μελών) κάποιες πρώτες προτάσεις πολιτικών που ετοίμασαν ως βάση/εκκίνηση διαλόγου μέλη της Πολιτικής Γραμματείας. Προς το παρόν, κρατείστε την Κυριακή 3 Ιουνίου ελεύθερη ώστε να έχουμε έναν άμεσο, πλούσιο, εποικοδομητικό διάλογο.

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 30 ΜΑΗ – Αποστολή από την ΠΓ κειμένων-προτάσεων για τους βασικούς τομείς του Εκλογικού Προγράμματος

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ του ΜέΡΑ25 για την συνδιαμόρφωση του Εκλογικού Προγράμματος

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ – Αποστολή από την ΠΓ Προσχέδιου Εκλογικού Προγράμματος ώστε να ξεκινήσει η Διαβούλευση

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΛΗΞΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Μετά την λήξη της Διαβούλευσης, η ΠΓ θα συνοψίσει τις προτάσεις πολιτικής για κάθε τομέα/κεφάλαιο του Εκλογικού Προγράμματος και, έως την 1η Ιουλίου θα έχει καταθέσει την τελική πρόταση – και πιθανόν αντι-προτάσεις – προς ψήφιση στο πλαίσιο καθολικής ψηφοφορίας.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ, 3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟΝ “ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟ”

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο