Τομέας Εργασίας & ΘΟΒ Συνδικαλιστικού: Δικαίωμα σε αξιοπρεπή διαβίωση ζητούν οι εργαζόμενοι στο κλάδο Τουρισμού – Επισιτισμού

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Νοέ, 2021

Στηρίζουμε την απεργία που ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Τουρισμού – Επισιτισμού  στις 9/11/2021 για τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στο κλάδο και  το δικαίωμα τους  σε αξιοπρεπή διαβίωση.

Είναι  ολοφάνερη η ζοφερή κατάσταση που βρίσκονται οι εργαζόμενοι σε έναν κλάδο που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας.

Τα συσσωρευμένα προβλήματα των τελευταίων ετών που αντιμετωπίζουν λόγω της κρίσης , της πανδημίας και κυρίως των κυβερνητικών επιλογών, έχουν φέρει πολλούς εργαζόμενους στα όρια της επιβίωσης.

Επιπλέον υπάρχουν και πολλές κυβερνητικές παραλείψεις και αστοχίες που αφορούν στο κλάδο αυτό .

Ας μην γελιόμαστε όμως. Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι τυχαίο. Εντάσσεται ευρύτερα στον πυρήνα της μνημονιακής πολιτικής που υπακούει στα κελεύσματα της παρασιτικής ολιγαρχίας και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην φτωχοποίηση των εργαζομένων και των αδύνατων οικονομικά.

Συμμετέχουμε στην απεργιακή  συγκέντρωση των εργαζομένων  την Τρίτη  9 Νοεμβρίου  2021 στις 12 το μεσημέρι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

ΘΟΒ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΜέΡΑ25
ΤΟΜΕΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο