Μ. Κριθαρίδης: Με τα δημόσια νοσοκομεία να καταρρέουν από την πίεση ο κ. Οικονόμου βλέπει ένα «εντυπωσιακά ενισχυμένο ΕΣΥ»

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Νοέ, 2021

Η κατάσταση γίνεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο δραματική στα δημόσια νοσοκομεία και η Κυβέρνηση έχει παραιτηθεί από την οποιαδήποτε μάχη με την πανδημία –αν υποθέσουμε ότι την έδωσε και ποτέ. Σε αυτό το δυσοίωνο τοπίο, οι δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για ένα «σύστημα υγείας που δέχεται ισχυρή πίεση παρά την εντυπωσιακή ενίσχυση του» είναι προκλητικές και εξοργιστικές.

Την ίδια στιγμή, ακόμα πιο εξοργιστικό είναι το γεγονός πως η Κυβέρνηση θα περιμένει πρώτα να δει αν οι ιδιώτες θα ανταποκριθούν στα κίνητρα για την στήριξη του ΕΣΥ και στη συνέχεια θα γίνουν –αν γίνουν– οι όποιες επιτάξεις.

Με την φονική πανδημία να συνεχίζει την τραγική της επέλαση, τα δημόσια νοσοκομεία να έχουν ξεπεράσει τα όρια τους και τους γιατρούς να καταρρέουν, η Κυβέρνηση επιμένει σε μια εγκληματική απραξία ή σε χονδροειδή ψέματα για δήθεν εντυπωσιακή ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στιγμή που ταυτόχρονα μετατρέπει τους μαγαζάτορες σε χωροφύλακες, ώστε να κάνουν τη δουλειά της πολιτείας.

Είναι δυστυχώς πασιφανές πια πως η Μητσοτάκης Α.Ε. δεν μπορεί να προφυλάξει την δημόσια υγεία και ακόμα χειρότερα πως δε, θέλει κιόλας.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο