Τομέας Δημόσιας Διοίκησης: Στον Δημόσιο Τομέα δεν εργάζονται ήρωες, εργάζονται άνθρωποι με αξιοπρέπεια

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
08 Αυγ, 2021

Για άλλη μια φορά ο δημόσιος τομέας καλείται να διαχειριστεί μια σοβαρή κρίση. Τις τελευταίες μέρες, παράλληλα με τις «ηρωικές» προσπάθειες που καταβάλλουν γιατροί και νοσηλευτές για να αντιμετωπίσουν την πανδημία, παρακολουθούμε και τις «ηρωικές» προσπάθειες των πυροσβεστών στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών, αυτής της τεράστιας φυσικής καταστροφής που συντελείται στη χώρα μας.

Για άλλη μια φορά η Μητσοτάκης Α.Ε., μια κυβέρνηση με σαφή ιδεολογική απόσταση από κάθε τι δημόσιο και συλλογικό, κατασκευάζει ήρωες και τους χειροκροτεί, για να κρύψει τη δική της ανικανότητα. Είναι οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι που σε ήρεμες περιόδους τους αποκαλεί τεμπέληδες, ενώ σε περιόδους κρίσης τους αποκαλεί ήρωες.

Δεν είναι ηρωισμός, κύριε Μητσοτάκη, να δουλεύεις τρία μερόνυχτα άυπνος και να κοιμάσαι εξουθενωμένος στον δρόμο. Είναι εκμετάλλευση της εργασίας και εξευτελισμός της αξιοπρέπειας των εργαζομένων. Είναι η ντροπή της κυβέρνησής σας!

Οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν είναι ούτε τεμπέληδες ούτε ήρωες. Είναι άνθρωποι που θέλουν να εργάζονται με αξιοπρέπεια, να έχουν την αποδοχή και την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και της κοινωνίας, τόσο σε περιόδους κρίσης όσο και σε περιόδους ηρεμίας.
Την εμπιστοσύνη του κόσμου την κερδίζουν καθημερινά με υπεράνθρωπες προσπάθειες και αυτοθυσία.

Την εμπιστοσύνη της κυβέρνησής σας, όμως, δεν πρόκειται να την κερδίσουν ποτέ, ακόμη κι όταν θυσιάζουν την ίδια τους τη ζωή.
Γι αυτό σταματήστε να προσποιείστε κύριε Μητσοτάκη.

Μη ρίχνετε άλλη στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Όχι τη στάχτη που παράγετε με τις καταστροφικές πολιτικές σας!

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο