Τομέας Αθλητισμού: Συνάντηση με το Σωματείο Εργαζομένων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
01 Δεκ, 2021

Την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:00 π.μ. πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Τομέα Αθλητισμού του ΜέΡΑ25 με το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Κων/νος Χουλιάρας συντονιστής του Τομέα Αθλητισμού του ΜέΡΑ25, η κα. Αλίκη Κασσή μέλος του Τομέα Αθλητισμού.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ φιλικό και εποικοδομητικό κλίμα, έγινε ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για τις αλλαγές που πρόκειται να γίνουν στο Εθνικό Αθλητικό Κέντρο του Αγίου Κοσμά.

Η συζήτηση έγινε σε τέσσερις βασικούς άξονες:

  1. Είναι επιτακτική ανάγκη να υπάρχει Δημόσιο Αθλητικό Κέντρο στη Νοτιοανατολική Αττική και πρέπει το υπουργείο να μας παρουσιάσει μία σαφή εικόνα των έργων και του χρονοδιαγράμματος που θα ακολουθηθεί σχετικά με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στο χώρο του Ελληνικού.
  2. Πρέπει να διατηρηθεί η ελεύθερη πρόσβαση των χιλιάδων κατοίκων των όμορων δήμων και όχι μόνο στις καινούριες αθλητικές εγκαταστάσεις.
  3. Πρέπει να διατηρηθεί η ιδιοκτησία του νέου αθλητικού κέντρου στο Ελληνικό Δημόσιο και η διαχείρισή του στο ΝΠΔΔ του Αθλητικού Κέντρου Αγίου Κοσμά.
  4. Να εξασφαλιστεί η διαμονή των αθλητών σε νέους ξενώνες οι οποίοι θα πληρούν όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και διαμονής.

Οι δύο πλευρές δεσμεύθηκαν ότι η επικοινωνία αυτή θα συνεχιστεί και συμφώνησαν να έχουν εποικοδομητική συνεργασία προς όφελος του Ελληνικού Αθλητισμού.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο