Το ΜέΡΑ25 στο πλευρό του Θωμά Κότσια

Συνεντεύξεις - videos
02 Ιούν, 2022

Στο πλευρό του Θωμά Κώτσια βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων η Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, βουλευτής του ΜέΡΑ25 Σοφία Σακοράφα, τα μέλη της ΠΓ Κώστας Μπιτσάνης και Κώστας Μαρματάκης και άλλα μέλη της ΚΕ του κόμματος.

Λόγος της παρουσίας τους, η συμπαράσταση στην εκδίκαση της αγωγής κατά του Θ. Κώτσια, η οποία αφορά σε ανάρτηση του γνωστού αγωνιστή & πρώην βουλευτή σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με την οποία ασκούσε κριτική στην ρατσιστική στάση του βουλευτή Ευρυτανίας της ΝΔ Κ. Κοντογεώργου, για το ζήτημα της ενδεχόμενης φιλοξενίας προσφύγων στο Καρπενήσι.

Στις 21/4/21, ο Κοντογεώργος κατέθεσε αγωγή κατά του Θωμά Κώτσια, ζητώντας 50.000 ευρώ ως αποζημίωση για την «βλάβη» που θεωρεί ότι έχει υποστεί από την παραπάνω ανάρτηση.

Η γνωστή κατάπτυστη τακτική της απόπειρας οικονομικής εξόντωσης κάθε πολίτη που τολμά να αντισταθεί στην δυστοπική πραγματικότητα που επιχειρούν να μας επιβάλλουν (γνωστή διεθνώς και ως SLAPP) θα βρίσκει πάντα αποφασιστικά απέναντι το ΜέΡΑ25 και όλα τα μέλη & στελέχη του.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο