Το ΜέΡΑ25 μαζί με τους υγειονομικούς έξω από τα Νοσοκομεία της χώρας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
12 Νοέ, 2020

Οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία πραγματοποίησαν σήμερα δίωρη στάση εργασίας 8 με 10 το πρωί, με παράλληλες διαμαρτυρίες στους προαύλιους χώρους των νοσοκομείων. Ζητούν μόνιμες προσλήψεις στο ΕΣΥ, επίταξη του ιδιωτικού τομέα και επαναλειτουργία των νοσοκομείων που έκλεισαν με τις μνημονιακές πολιτικές.

Το ΜέΡΑ25 βρέθηκε στο πλευρό τους, στηρίζοντας τις διεκδικήσεις τους στις οποίες 8 μήνες τώρα η Κυβέρνηση κωφεύει.

Η Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Β’3 Αθηνών Σοφία Σακοράφα βρέθηκε στα Νοσοκομεία Γεννηματάς και Σωτηρία, ο Βουλευτής Β’2 Αθηνών Κρίτων Αρσένης στον Άγιο Σάββα και στο Ελπίς και η Βουλευτής Α’ Ανατολικής Αττικής Μαρία Απατζίδη στο Ασκληπιείο της Βούλας. Μαζί με τους Βουλευτές του ΜέΡΑ25 το παρών έδωσε και ο Συντονιστής της Κεντρικής Επιτροπής Κώστας Μπιτσάνης, καθώς και μέλη της ΟΕΣΚΕ.

Υψώνουμε την φωνή μας στο πλευρό τους και απαιτούμε εδώ και τώρα, έστω κι αυτή την ύστατη στιγμή να σταματήσει ο εμπαιγμός της Κυβέρνησης και να υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση του ΕΣΥ. Στεκόμαστε όλες και όλοι στο πλάι τους καθώς οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία πολεμάνε την πανδημία μόνοι, παντελώς αβοήθητοι από την Κυβέρνηση.

 

 

 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο