Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει την αυταρχική προσπάθεια στοχοποίησης κάθε ενοχλητικής φωνής

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Νοέ, 2019

Εντυπωσιακή εγρήγορση επιδεικνύει όποτε το αποφασίσει το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς η καταγγελία από το ΑΤ Σερρών προς την Επιτροπή Ελέγχου δαπανών και εκλογικών παραβάσεων σε βάρος της περιφερειακής κίνησης «Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία – Αντικαπιταλιστική Αριστερά» για τρία πανό που τοποθετήθηκαν στις Σέρρες επιδικάστηκε και επιδόθηκε με αστραπιαία ταχύτητα, επιβάλλοντας εξοντωτικό πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Σύμφωνα δε με τον «Καλλικράτη», έργο ΝΔ & ΠΑΣΟΚ που ο ΣΥΡΙΖΑ άφησε ανέγγιχτο, πρόστιμα που επιβάλλονται σε πολιτικές παρατάξεις, βαρύνουν τον/την επικεφαλής τους. Έτσι, ο περιφερειακός σύμβουλος (και υποψ. περιφερειάρχης) Κεντρικής Μακεδονίας Θανάσης Αγαπητός, εργαζόμενος δάσκαλος, καλείται να καταβάλει ο ίδιος το υπέρογκο αυτό ποσό. Εξυπακούεται πως ουδείς επέδειξε σχετικό ζήλο για τα πανό και τις αφισοκολλήσεις των μνημονιακών κομμάτων και παρατάξεων.

Το ΜέΡΑ25 καταγγέλλει την αυταρχική προσπάθεια στοχοποίησης, πολιτικής φίμωσης και οικονομικής εξόντωσης κάθε ενοχλητικής φωνής, που δεν αφορά μόνο τη συγκεκριμένη παράταξη και τον επικεφαλής της, αλλά όλους και όλες όσους αντιστέκονται στις μνημονιακές επιταγές. Καλούμε την Κυβέρνηση να καταργήσει τη συγκεκριμένη διάταξη, να ακυρώσει στην πράξη το εξωφρενικό πρόστιμο και να αξιοποιήσει την ετοιμότητα του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση πραγματικά κρίσιμων φαινομένων κατάχρησης εξουσίας, διασπάθισης δημόσιου χρήματος και πολιτικής αυθαιρεσίας που εκκρεμούν και αποσιωπώνται διαχρονικά.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο