ΘΟΒ Συνδικαλιστικού – Τομέας Εργασίας του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για την Ρήξη: Στηρίζουμε των αγώνα των διανομέων-εργατών της Wolt

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Απρ, 2023

H ΘΟΒ Συνδικαλιστικού και ο Τομέας Εργασίας του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για την Ρήξη, στηρίζουμε των αγώνα των διανομέων-εργατών της Wolt ενάντια στην εργασιακή επισφάλεια που προσπαθεί να τους επιβάλλει με τις πλάτες της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, η εργοδοσία.

Αρκετά με τη γελοιότητα του «εργάτη με μπλοκάκι» που ταχέως επεκτείνεται και στους υπόλοιπους εργασιακούς κλάδους, έως ότου καταπιεί όλα τα εργασιακά δικαιώματα της εργατικής τάξης.

Στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας ενάντια στην μείωση των αποδοχών τους, την αδήλωτη εργασία, τις συμβάσεις αορίστου και την εργολαβική εργασία.

Οι διανομείς είναι εργάτες σε ένα από τα πιο θανατηφόρα επαγγέλματα με καθημερινά εργατικά ατυχήματα. Τα εργασιακά και ασφαλιστικά τους δικαιώματα οφείλουν να είναι αδιαπραγμάτευτα.

Δεν θα καταφέρετε να τους διασπάσετε με βάση τις διαφορετικές ελαστικές μορφές απασχόλησης και το χρώμα του δέρματός τους. Είναι ενωμένοι και έχουν την απόλυτη στήριξη μας.

ΘΟΒ Συνδικαλιστικού

Τομέας Εργασίας του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για την Ρήξη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο