Ε. Μ. Έντμαν: Αμαυρώνουν τη μνήμη της Επανάστασης γιορτάζοντάς την με τα χρήματα αυτών που σφάζουν και καταδυναστεύουν τους Παλαιστίνιους

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Απρ, 2023

Η πρόσκληση της πρεσβείας της Ελλάδας στο Ισραήλ για την γιορτή της 25ης Μαρτίου τράβηξε πολλά βλέμματα, καθώς περιλάμβανε την εξής πρωτοτυπία: τα λογότυπα τριών ιδιωτικών χορηγών. Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, δυο από τους χορηγούς ήταν εταιρίες πολεμικής βιομηχανίας και ο τρίτος εταιρία εξόρυξης φυσικού αερίου. Για την Μητσοτάκης Α.Ε. όλα είναι προς πώληση, ακόμα και η ηρωική ιστορία της Επανάστασης του ‘21.

Στην Ευρώπη με τους ακροδεξιούς του Ορμπάν και της Μελόνι, και στην Ανατολική Μεσόγειο με τους εγκληματίες του Ισραήλ και της Σαουδικής Αραβίας. Αυτή είναι η ανίερη συμμαχία του κ. Μητσοτάκη (αλλά και των προηγούμενων μνημονιακών κυβερνήσεων) που υποβαθμίζει την υπόσταση της χώρας μας παγκοσμίως και μας κάνει πηγή ανασφάλειας αντί για πυλώνα σταθερότητας για την περιοχή. Μόνο ντροπή και οργή για την αμαύρωση της μνήμης του ‘21 στο βωμό του κυνισμού και της ακροδεξιάς.

Δήλωση Εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25, Έρικ Μιλτιάδη Έντμαν

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο