Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα ντοκουμέντα απλών πολιτών επιβεβαιώνουν την στοχοποίηση του ΜέΡΑ25 από τα ΜΑΤ της Μητσοτάκης Α.Ε.

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
30 Ιούλ, 2022

Πολλά επιβεβαιώθηκαν άλλη μια φορά για την κατάσταση της δημοκρατίας στη μνημονιακή Ελλάδα της Μητσοτάκης Α.Ε., κατά τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης στον κρατούμενο απεργό πείνας Γιάννη Μιχαηλίδη, την εβδομάδα που πέρασε. Η κρατική καταστολή, που ποτέ δεν δρα αυτόβουλα αλλά πάντα υπό τις εντολές της πολιτικής ηγεσίας, κατέστησε σαφές πως ακόμα και οι βουλευτές δεν εξαιρούνται της αστυνομικής βίας όπως είδαμε στην περίπτωση του βουλευτή ΜέΡΑ25 Κλέωνα Γρηγοριάδη, ενώ οι αναίτιες επιθέσεις των ΜΑΤ δεν θα σταματήσουν ούτε κατά κοινοβουλευτικών κομμάτων όπως το μπλοκ του ΜέΡΑ25, πόσο μάλλον κατά πολιτικών φορέων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Και ενώ τα συστημικά ΜΜΕ της «λίστας Πέτσα» φρόντισαν για την πλήρη αποσιώπηση κάθε δημόσιας έκφρασης διαμαρτυρίας, και ενώ η ΕΛ.ΑΣ. συνέχισε την «παράδοση» των τερατο-κατηγορητηρίων για οποιονδήποτε είχε την ατυχία να προσαχθεί, στην Ελλάδα της Μητσοτάκης Α.Ε. είναι μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα οπτικοακουστικά ντοκουμέντα απλών πολιτών που μπορούν να μεταφέρουν τι πραγματικά συνέβη στους δρόμους.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο