Σοφία Σακοράφα για την τον πλήρη ευτελισμό των διαδικασιών στην Εξεταστική: Αρνούμεθα να συμμετάσχουμε στην παρωδία σε σχέση με την εταιρεία INTELLEXA

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
22 Σεπ, 2022

Ανακοίνωση Σοφίας Σακοράφα για τον πλήρη ευτελισμό των διαδικασιών στην Εξεταστική

Δήλωση για τα Πρακτικά σε σχέση με τη διαδικασία που αφορά την μαρτυρική κατάθεση εκ μέρους της εμπλεκόμενης εταιρείας INTELLEXA 

Πουθενά στο ελληνικό δικαιικό σύστημα δεν προβλέπεται έγγραφη κατάθεση σε αρχές που ασκούν ανακριτικό ή ανάλογο έργο. Από τον τελευταίο Πταισματοδίκη μέχρι τα ανώτερα δικαστήρια ζώσας διαδικασίας ο μάρτυρας καταθέτει προφορικά ακριβώς για να υπόκειται στη ζωντανή διαδικασία των ερωταποκρίσεων που θεωρείται πάντα σημαντική για την αναζήτηση της αλήθειας.

Χωρίς να χρειάζεται ν’ αναλύσουμε παραπάνω αυτά, σας δηλώνουμε ότι, αρνούμεθα να συμμετάσχουμε στην παρωδία που επέλεξε η Επιτροπή σε σχέση με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Αρνούμεθα να υποβάλλουμε οποιαδήποτε έγγραφη ερώτηση στη νόμιμη εκπροσώπηση της εταιρείας για να λάβουμε ανάξιες και ανίσχυρες, προετοιμασμένες, έγγραφες απαντήσεις που στο κάτω κάτω της γραφής ακόμα και αν υπογράφονται θα έχουν άγνωστο συντάκτη και καλούμε όλα τα Μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής να συναισθανθούν τις ευθύνες τους για τον απόλυτο ευτελισμό των διαδικασιών.

Αθήνα, 22.09.2022

Σοφία Σακοράφα, ΜέΡΑ25

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο