Ποιον ακριβώς προσπαθούν να ξεγελάσουν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας για το ΕΣΥ που τα μνημόνιά τους αποψίλωσαν;

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
02 Μαρ, 2021

2.353 κρούσματα και 422 διασωληνωμένοι εν μέσω σκληρού lockdown στη μισή χώρα είναι το αποτέλεσμα της κρυφής ελπίδας του κυρίου Μητσοτάκη ότι θα μας σώσει ο από μηχανής θεός των εμβολίων χωρίς να χρειαστεί η κυβέρνησή του να αναδιπλωθεί ιδεολογικά.

Αντί δηλαδή να ενισχύσει τις δημόσιες δομές Υγείας, το ΕΣΥ, κι όχι να χρυσώσει τσέπες μιλημένων ιδιωτών, να προσλάβει προσωπικό αντί να υποκύπτει στη φυσική ροπή του κόμματός του για «περισσότερες απολύσεις απ’ όσες θα ζητούσε η Τρόϊκα», και να επενδύσει σε υποδομές αντί να “οραματίζεται” ΣΔΙΤ.

Τον ενθαρρύνει φυσικά το ότι έχει για αξιωματική αντιπολίτευση τον κ. Τσίπρα, που μετά από 4 χρόνια διακυβέρνησης μετά την συνθηκολόγηση του 3ου αρχικά και 4ου έπειτα μνημονίου, ανακάλυψε σήμερα ότι το ΕΣΥ αποψιλώθηκε από τις μνημονιακές πολιτικές.

Ποιον ακριβώς προσπαθούν να ξεγελάσουν αμφότεροι οι μνημονιακοί εταίροι απορούμε πραγματικά; τους πολίτες ή τους εαυτούς τους που ευθύνονται για αυτή την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το δημόσιο σύστημα υγείας; Να επιτάξει εδώ και τώρα η Κυβέρνηση τον ιδιωτικό τομέα υγείας και να προβεί σε άμεση γενναία ενίσχυση του ΕΣΥ χωρίς καμία προηγούμενη άδεια από την τρόικα ή τους κλινικάρχες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο