Πέσανε οι μάσκες – Γ. Μουζάλας: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα καταργήσει το Χρηματιστήριο της Ενέργειας λόγω ευρωπαϊκής υποχρέωσης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
13 Ιούλ, 2022

Την ώρα που ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έστελνε χθες από το Περιστέρι μήνυμα για τον δήθεν τερματισμό της βαρβαρότητας, αλλά όχι και για την σοσιαλιστική προοπτική, όπως φρόντισε να διευκρινίσει, και παρουσίαζε τα 7 σημεία του για την “προοδευτική διακυβέρνηση” όπως αρέσκεται να λέει, μέρος των οποίων δεν αποτελεί φυσικά η κατάργηση του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας αλλά μόνο η επαναφορά του “Δ” στη ΔΕΗ κι αυτό όχι με επανακρατικοποίηση!

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και πρώην Υπουργός κ. Μουζάλας, στις επίμονες ερωτήσεις του εκπροσώπου Τύπου του ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη στο τηλεοπτικό πάνελ του Kontra24, απάντησε πως ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε περίπτωση που γίνει Κυβέρνηση στις επόμενες εκλογές δεν σκοπεύει να καταργήσει το Χρηματιστήριο της Ενέργειας, διότι αυτό, όπως είπε ο κ. Μουζάλας, είναι μνημονιακή, και εν πάση περιπτώσει, ευρωπαϊκή υποχρέωση.

Οι μάσκες, λοιπόν, έπεσαν και αποκαλύπτουν και τον λόγο για τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν τοποθετείται τόσο καιρό στις 7+1 πολιτικές τομές που θέτει το ΜέΡΑ25 στον προεκλογικό διάλογο ως προαπαιτούμενο για ένα πρόγραμμα ρήξης με την ολιγαρχία. Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όμως δεν επιθυμεί καμία τέτοια ρήξη, ούτε με την ολιγαρχία ούτε και με το ευρωιερατείο, εξ΄ ου και τα διαπιστευτήρια.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο