Όλοι και ολες έξω από το Εφετείο αύριο, απαιτούμε την καταδίκη των ναζί

Δραστηριότητα
06 Οκτ, 2020

Την Τετάρτη το πρωί δίνουμε όλες και όλοι δυναμικά το παρών έξω από το Εφετείο Αθηνών κατά την απαγγελία της απόφασης ώστε να βροντοφωνάξουμε πως “δεν είναι αθώοι”. Όλες και όλοι σαφώς επιζητούμε μια απόφαση απόλυτης και αυστηρής καταδίκης για όλα τα ειδεχθή εγκλήματα της Χρυσής Αυγής χωρίς κανένα ελαφρυντικό και καμία επιείκεια. Όμως παράλληλα από το μεσημέρι κιόλας της ίδιας μέρας συνεχίζουμε και στο Κερατσίνι και σε κάθε γειτονιά να παλεύουμε με το αυγό του φιδιού, ώστε να ξεριζωθεί και να τσακιστεί κάθε εστία που μπορεί να το εκκολάψει.

Γιατί όπως άλλωστε λέει και πολύ σωστά το σύνθημα του αντιφασιστικού κινήματος: “και τώρα, και πάντα και όπως το 40′ , τη φτώχεια και το φασισμό θα πολεμάμε πάντα”. Ο διμέτωπος αυτός αγώνας μας είναι εξαιρετικά επίκαιρος και δεν πρέπει να ατονήσει ούτε ελάχιστα, μιας και δυστυχώς τα απότοκα της δράσης και των “ιδεών” της Χρυσής Αυγής τα βρίσκουμε μπροστά μας σήμερα σε όλο και πιο κυρίαρχες πολιτικές εκφάνσεις στην Ελλάδα, την Ευρώπη και τον κόσμο.

Τα μέλη και οι φίλοι του ΜέΡΑ25 και του DiEM25 θα προσυγκεντρωθούμε στις 9.00 στη Στάση Παναθήναια στη Λ.Αλεξάνδρας (Πλ.Αργεντινής Δημοκρατίας) για να βαδίσουμε με όλο τον δημοκρατικό και αντιφασιστικό κόσμο προς το Εφετείο.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο