Ο κ. Τσίπρας επιλέγει το «στρίβειν δια του ΣτΕ» αντί καθαρής θέσης για το Χρηματιστήριο Ενέργειας

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
03 Μάι, 2022

Για άλλη μία φορά, σε ένα ακόμα κομβικό ζήτημα, αναδεικνύεται η ψευτο-αντιπαράθεση των μνημονιακών κομμάτων τη στιγμή που με διάφορες προφάσεις αρνούνται να πάρουν καθαρή θέση στα ουσιαστικά διακυβεύματα της ενεργειακής κρίσης.

Ο κ. Τσίπρας λοιπόν επιλέγει το «στρίβειν δια του ΣτΕ» στο ζήτημα της ενεργειακής κρίσης, κρυπτόμενος πίσω από το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο για ζητήματα που άπτονται όμως της πολιτικής, ώστε να μην χρειαστεί να πάρει καθαρή θέση στο υπ’ αριθμόν ένα ζήτημα που αφορά στην ενεργειακή κρίση και ακρίβεια, το ψευτο-Χρηματιστήριο της Ενέργειας, που ο ίδιος με τον κ. Σταθάκη έστησαν επί των ημερών τους.

Είναι όμως πάντα βολική για τα μνημονιακά κόμματα αυτή η δήθεν αντιπαράθεση για ζητήματα εκτός του πραγματικού πεδίου και πάντα με όρους επικοινωνίας και κοκορομαχίας.

Εμείς ως ΜέΡΑ25 θα επιμείνουμε στην «σωστή πλευρά της ιστορίας», αυτή που στηρίζει Πρωτοβουλίες Πολιτών για τα πραγματικά τους προβλήματα, όπως το «Ρεύμα για Όλες – Ρεύμα για Όλους» για την συλλογή υπογραφών για δημοψήφισμα για την κατάργηση του Χρηματιστηρίου της Ενέργειας.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο