Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει την εν κρυπτώ επικίνδυνη περαιτέρω εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία ακόμα και με αποστολή τεθωρακισμένων

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
31 Μάι, 2022

Για άλλη μία φορά μάθαμε από άλλον, από τον Γερμανό Καγκελάριο εν προκειμένω και όχι από τον Έλληνα Πρωθυπουργό -παρά την παραχώρηση σχετικής συνέντευξης τύπου-, ότι ο κ. Μητσοτάκης ετοιμάζεται να εμπλέξει την χώρα μας «για τα καλά» στον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η Κυβέρνηση αποφάσισε λοιπόν, εν κρυπτώ και χωρίς να διαβουλευτεί και να συμβουλευτεί κανέναν και παρά το γεγονός ότι η πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας δεν θέλει καμία εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους, την αποστολή τεθωρακισμένων τα οποία λέει θα αναπληρωθούν κιόλας από την Γερμανία, στο πλαίσιο κάποιας συμφωνίας που έκανε ο κ. Μητσοτάκης με τον Όλαφ Σόλτς την ώρα που υποτίθεται του επιδείκνυε τους χάρτες για το Αιγαίου.

Φαίνεται πως ο Πρωθυπουργός όχι μόνο δεν έχει λάβει κανένα μάθημα από την τακτική του «yes man» που ακολουθεί τόσο καιρό με τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ και την ΕΕ, αλλά αντιθέτως δεν τον ενδιαφέρουν καν οι τεράστιοι κίνδυνοι που γεννώνται από όλη αυτή του την στάση για τη χώρα μας και το λαό της.

Να μην υπάρξει καμία περαιτέρω εμπλοκή της χώρας σε όλους αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και ανταγωνισμούς και να δώσουν άμεσα εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης και οι αρμόδιοι υπουργοί της Κυβέρνησης του γι’ αυτές τις αδιανόητες, εξαιρετικά επικίνδυνες και απαράδεκτες αποφάσεις, τις οποίες γι’ άλλη μία φορά πληροφορούμαστε από τρίτους και όχι από όσους αρμοδίως πρέπει να ενημερώσουν τον ελληνικό λαό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο