Νεολαία ΜέΡΑ25: Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Πρεσβεία Ισραήλ, Τετάρτη 12/5, 6μμ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
12 Μάι, 2021

Τις τελευταίες ημέρες διεξάγεται στην Ανατολική Ιερουσαλήμ, στην πόλη Σέιχ Τζαράχ μια προσπάθεια εκδίωξης του λαού και κατάληψης των Παλαιστινιακών εδαφών, από τις Ισραηλινές δυνάμεις καταστολής. Ο λαός των Παλαιστινίων αντιστέκεται και πολεμά για το δικαίωμα να ζήσει ειρηνικά στον τόπο του.

Ο αγώνας των Παλαιστινίων είναι πανανθρώπινος. Η αντίσταση και τα αιτήματα του λαού της Παλαιστίνης είναι αγώνας όλων των λαών. Για έναν κόσμο με δικαιοσύνη, ελευθερία και ειρήνη. Στεκόμαστε δίπλα στον Παλαιστινιακό λαό και τον στηρίζουμε έμπρακτα, ενδυναμώνοντας το διεθνές κίνημα αλληλεγγύης και ζητώντας την απόσυρση των στρατευμάτων καταστολής.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 ζητάμε από την Ελληνική Κυβέρνηση να αναγνωρίσει, επίσημα, την Παλαιστίνη ως ανεξάρτητο κράτος και να καλέσει τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά κράτη σε μποϊκοτάζ των οικονομικών συμφωνιών με το Ισραήλ και τον Νετανιάχου.

Λευτεριά στην Παλαιστίνη.
Κάτω τα χέρια από τους Παλαιστίνιους.

Συμμετέχουμε, σήμερα, Τετάρτη 12/5, στην Πρεσβεία του Ισραήλ (Μετρό Κατεχάκη), στις 6μμ και καλούμε όλες/όλους στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που καλεί η Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο