Νεολαία ΜέΡΑ25: Απαιτούμε να δοθεί άσυλο στον Σαϊντού, και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για όλους τους πρόσφυγες είτε θέλουν να μείνουν ή να αναχωρήσουν προς άλλες χώρες

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
26 Μαρ, 2022

Η υπόθεση του νεαρού πρόσφυγα Σαϊντού Καμαρά είναι άλλη μια υπόθεση απέλασης που έτυχε να γνωστοποιηθεί λόγω των μαθητικών επιδόσεων του νεαρού.

Ως Νεολαία ΜέΡΑ25 είμαστε στο πλευρό κάθε κατατρεγμένου ανθρώπου είτε κατάγεται από την Ουκρανία, την Γουινέα ή οποιαδήποτε άλλη χώρα. Αυτός είναι και ο λόγος που παλεύουμε για μια ενιαία ανθρώπινη αντιμετώπιση όλων των προσφύγων που επιλέγουν τη χώρα μας για να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους.
Από ότι φαίνεται η πατριδοκάπηλη παρέα της ΝΔ που θέλει να ονομάζεται κυβέρνηση δεν έμαθε από τα λάθη της στην υπόθεση Αντετοκούμπο. Οι “άριστοι” των πλαστών ή πληρωμένων πτυχίων θα πρέπει να καταλάβουν ότι Έλληνες μπορούν να λέγονται όσοι θέλουν, από όπου κι αν κατάγονται.
Απαιτούμε να δοθεί άσυλο στο νεαρό μαθητή καθώς και να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για όλους τους πρόσφυγες είτε θέλουν να μείνουν ή να αναχωρήσουν προς άλλες χώρες.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο