ΜέΡΑ25 Κρήτης: Η οργή μας να πνίξει την απανθρωπιά τους – Τα νέα για τον Αντώνη Καρυώτη δεν θα φτάσουν μέχρι τους ιδιοκτήτες της Attica στα νησιά Κέιμαν

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25, Ανακοινώσεις Οργανώσεων
06 Σεπ, 2023

Η Κρήτη θρηνεί για έναν συμπολίτη μας, με ειδικές ανάγκες, που δολοφονήθηκε από τη χειρότερου είδους απανθρωπιά. Η Κρήτη οργίζεται από την απάθεια και την αδιαφορία που επέδειξαν το πλήρωμα του πλοίου και η εταιρία Attica εγκαταλείποντας έναν άνθρωπο που με ευθύνη τους έπεσε στη θάλασσα.

Η Κρήτη όπως και όλη η Ελλάδα και όπως ο καθένας που θέλει ακόμα να λέγεται άνθρωπος, απαιτεί αυστηρή τιμωρία των ενόχων από τη Δικαιοσύνη και εξηγήσεις από τον υπουργό που τόσο εύκολα εξισώνει τον θύτη με το θύμα, στην αδιανόητη δήλωσή του.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία περιστατικά. Είναι η θλιβερή ακολουθία πράξεων και παραλείψεων που επιβάλουν το κέρδος των εταιριών και η ανάγκη πολιτικής επιβίωσης των στελεχών της κυβέρνησης που ανησυχούν μήπως δυσαρεστήσουν τους εφοπλιστές.

Η εταιρία Attica ελέγχεται από fund με έδρα τα νησιά Κέιμαν. Μάλλον δεν θα φτάσουν μέχρι εκεί οι ειδήσεις για τον 36χρονο Αντώνη. Η δική μας οργή όμως πρέπει να πνίξει την απανθρωπιά τους.

* Όλοι στις συγκεντρώσεις απόψε στις 7μ.μ. στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου και στα λιμάνια του Ηρακλείου και του Πειραιά.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο