Μ. Κριθαρίδης: Την ώρα που οι πολίτες καθημερινά δέρνονται, τρομοκρατούνται, ακόμα και βιάζονται από αστυνομικούς, ο κ. Μητσοτάκης βλέπει επαγγελματισμό της ΕΛ.ΑΣ.

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
19 Οκτ, 2022

Εκτός τόπου και χρόνου για άλλη μία φορά ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε εκδήλωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την ασφάλεια και την μείωση της εγκληματικότητας.

Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο υπεραμύνθηκε της βαρβαρότητας των δυνάμεων καταστολής, αλλά μίλησε κιόλας για επαγγελματισμό της ΕΛ.ΑΣ. και για άδικη κριτική που γίνεται σε βάρος των αστυνομικών δυνάμεων.

Προφανώς διέφυγε του κ. Μητσοτάκη ότι την ώρα που μιλούσε για την ασφάλεια του πολίτη με τον επαγγελματισμό της ΕΛ.ΑΣ. την οποία αδικούμε, τα ΜΑΤ του επιτίθονταν για άλλη μία φορά στους φοιτητές στο ΑΠΘ επειδή διαμαρτύρονται για τις συνθήκες φοίτησης, με έναν συμφοιτητή τους να πέφτει από το παράθυρο όπου αναγκάστηκε να καθίσει στο μάθημα.

Διέφυγε επίσης του Έλληνα Πρωθυπουργού ότι η ίδια ΕΛ.ΑΣ., της οποίας το έργο εξήρε καθημερινά, δέρνει, τρομοκρατεί και επιτίθεται σε πολίτες σε διαδηλώσεις, σε χώρους εργασίας, στα Πανεπιστήμια, στα Εξάρχεια, στα Σεπόλια, στη Νέα Σμύρνη, παντού.

Μέλη της ίδιας ΕΛ.ΑΣ. κατηγορούνται αν και αφέθηκαν ελεύθεροι από την δικαιοσύνη! για βιασμό 19χρόνης στο Α.Τ. Ομόνοιας και για την εν ψυχρώ δολοφονία του 18 Ρομ Νίκου Σαμπάνη στο Πέραμα.

Μέλη της ίδιας ΕΛ.ΑΣ. σκότωσαν τον Βασίλη Μάγγο, τον Ζακ, τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

Όχι λοιπόν, κύριε Μητσοτάκη, με αυτή την ΕΛ.ΑΣ. την οποία εσείς, ο κ. Θεοδωρικάκος και ο κ. Χρυσοχοΐδης πριν, καθοδηγείτε στη βία, καμία/νεις δεν αισθάνεται ασφαλής.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο