Μ. Κριθαρίδης: Μέχρι και οι διεφθαρμένες Βρυξέλλες ξεμπροστιάζουν τις μπίζνες της Μητσοτάκης Α.Ε. με το σχέδιο για το Ταμείο Ανάκαμψης

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
09 Ιούλ, 2021

Ως ΜέΡΑ25 καιρό τώρα λέγαμε πως το περιβόητο Ταμείο Ανάκαμψης της ΕΕ και το ελληνικό σχέδιο «Ελλάδα 2.0», ήταν μια τρύπα στο νερό, καθώς είναι μακροοικονομικά ασήμαντο, ισχνό για την πραγματική οικονομία και κοινωνία, αλλά αρκετά γενναιόδωρο με την παρασιτική ολιγαρχία δίχως σύνορα.

Σήμερα μέχρι και οι διεφθαρμένοι γραφειοκράτες των Βρυξελλών κατάλαβαν τον κ. Μητσοτάκη και την παρέα του, που ετοίμαζαν το μεγάλο φαγοπότι για πολύ λίγους με τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, μιας και είναι το μόνο σχέδιο κράτους μέλους για το οποίο υπάρχουν ενστάσεις.

Φαίνεται πως για να αντιδρούν οι εξίσου διεφθαρμένες Βρυξέλλες με το σχέδιο του κ. Μητσοτάκη, η Κυβέρνηση δεν φρόντισε για άλλη μια φορά ούτε καν να τηρήσει τα προσχήματα. Αυτό είναι το φοβερό και τρομερό σχέδιο που παρέδωσε η Κυβέρνηση πρώτη κιόλας όπως μας έλεγε στην ΕΕ. Τέτοιο ξεμπρόστιασμα στις μπίζνες της Μητσοτάκης Α.Ε. είναι σίγουρο πως η Κυβέρνηση δεν το περίμενε.

Οι πολίτες λοιπόν και οι μικρομεσαίοι δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από το ταμείο Φρανκεστάιν, που είναι σαφές προς τα που θα κατευθυνθεί.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο