Μ. Κριθαρίδης: Απεργοσπαστικός μηχανισμός της κ. Κεραμέως με τις «ευλογίες» του Πρωθυπουργού προσπαθεί να τρομοκρατήσει την ΟΛΜΕ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
27 Ιούν, 2021

Ένας κανονικότατος απεργοσπαστικός μηχανισμός έχει στηθεί με περισσή φροντίδα από το Υπουργείο Παιδείας και την κ. Κεραμέως, στα πρότυπα του διωκτικού μηχανισμού που είχε στήσει το Υπουργείο Υγείας (σε συνεργασία με τις διορισμένες διοικήσεις) σε βάρος όσων γιατρών και νοσηλευτών ξεσκέπαζαν την εγκληματική διαχείριση της πανδημίας από την Κυβέρνηση.

Η εκστρατεία τρομοκράτησης που έχει εξαπολύσει η Υπουργός Παιδείας έναντι εκπαιδευτικών που αντιδρούν στις απορρυθμίσεις που κατά καιρούς προωθεί, ενισχύθηκε και από τη δήλωση του Πρωθυπουργού χθες που «ευχόταν να κηρυχθεί παράνομη» η αυριανή απεργία της ΟΛΜΕ, για να συμπληρωθεί το αυταρχικό παζλ.

Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου ή της Ευρώπης ο Πρωθυπουργός εκφράζει την επιθυμία του για συγκεκριμένη δικαστική κρίση; Πρόκειται για κατάφωρη, ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη από τον κ. Μητσοτάκη, μια Δικαιοσύνη βεβαίως που για μία ακόμα φορά λειτούργησε ως το μακρύ χέρι της Κυβέρνησης.

Οι εκπαιδευτικοί δεν θα εκβιαστούν, θα αψηφήσουν την τρομοκρατία και θα εντείνουν τον αγώνα απέναντι στους αντεργατικούς σχεδιασμούς της κ. Κεραμέως.

Δήλωση εκπροσώπου Τύπου ΜέΡΑ25 Μιχάλη Κριθαρίδη

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο