Η ΘΟΒ Συνδικαλιστικού και ο Τομέας Υγείας του ΜέΡΑ25 καταγγέλλει και καταδικάζει την πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Κιλκίς

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
06 Μαρ, 2023

Ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ιωάννης Ανδρίτσος εφαρμόζοντας υπάκουα την πολιτική πρακτική της κυβέρνησης που τον διόρισε, εξαπολύει μηνύσεις εναντίων συνδικαλιστών.

Ο πρώην προπονητής της ομάδας του Εδεσσαϊκού που επί σειρά ετών διετέλεσε δημοτικός και περιφερειακός σύμβουλος στην Πέλλα με τη Ν.Δ., κ. Γ. Ανδρίτσος, διορίστηκε το 2019 διοικητής στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Είναι ευρέως γνωστό πως το μόνο που απασχολεί την κυβέρνηση των δήθεν «αρίστων» είναι να έχει σε θέσεις ευθύνης ανθρώπους που έχουν περάσει από θέσεις κλειδιά της ΟΝΝΕΔ, της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ή της Νέας Δημοκρατίας και είναι διατεθειμένοι να εφαρμόζουν υπάκουα και χωρίς ηθικές αναστολές την νεοφιλελεύθερη πολιτική της.

Η Μητσοτάκης Α.Ε. έχει βάλει σκοπό να συνθλίψει το ΕΣΥ και να το παραδώσει στα χέρια ιδιωτών, και για να το πετύχει χρειάζεται να φιμωθεί όποια και όποιος εξεγείρεται.

Δεν θα επιτρέψουμε στην Μητσοτάκης Α.Ε. να εδραιώσει την εργασιακή κόλαση που δημιουργεί και να εκβιάζει τις ζωές μας.
Απαιτούμε την ανάκληση της πειθαρχικής δίωξης εις βάρος του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και την υπεράσπιση της συνδικαλιστικής ελευθερίας.

ΘΟΒ Συνδικαλιστικού και Τομέας Υγείας ΜέΡΑ25

Για να μαθαίνετε νέα και δράσεις της ΘΟΒ Συνδικαλιστικού του ΜέΡΑ25 και να ενημερώνεστε για ζητήματα εργασίας, βρείτε μας στα social media:
Εργασία ΜέΡΑ25
Facebook: https://www.facebook.com/mera25ergasia 
Instagram: https://www.instagram.com/mera25ergasia/ 
Twitter: https://twitter.com/mera25ergasia 

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο