Η Σοφία Σακοράφα στο Ράδιο ΜέΡΑ: Αν ο κ. Αυγενάκης θέλει τα κλειδιά από τις Ομοσπονδίες απλώς ας τα ζητήσει

Συνεντεύξεις - videos
18 Φεβ, 2021

Η Σοφία Σακοράφα στο Ράδιο ΜέΡΑ: Αν ο κ. Αυγενάκης θέλει τα κλειδιά από τις Ομοσπονδίες απλώς ας τα ζητήσει

Παρέμβαση στο Ράδιο ΜέΡΑ και στην εκπομπή «Το Στίγμα της ΜέΡΑς» με την Μπούλικα Μιχαλοπούλου έκανε η Σοφία Σακοράφα, Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλεύτρια του ΜέΡΑ25 και Ολυμπιονίκης για τις αποφάσεις Αυγενάκη σχετικά με τις εκλογές των Ομοσπονδιών.

«Έχει πάψει να μας ξαφνιάζει ο κ. Αυγενάκης με τη συμπεριφορά του απέναντι στο αθλητικό κίνημα και γενικότερα στον αθλητισμό, στους αθλητές, στα αθλητικά σωματεία, στις ομοσπονδίες και σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό γενικότερα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ δυσάρεστη κατάσταση που είναι πρωτοφανής για μέσα σε όσα χρόνια τουλάχιστον υπηρετώ αυτό που λέγεται πολιτικός στίβος.

Επειδή βρισκόμαστε σε ολυμπιακή χρονιά αυτό που του επεσήμανα είναι ότι δεν έχει φέρει ούτε μία διάταξη που να αφορά στην αθλητική δραστηριότητα στην Ελλάδα, που να αφορά στην ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών», τόνισε η κα Σακοράφα.

Σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο της Βουλής ο κ. Αυγενάκης δεν αναφέρθηκε στην άθλια κατάσταση των μεγάλων γηπέδων σε όλη την Ελλάδα καθώς η ίδια επεσήμανε «τις δυσκολίες προετοιμασίας που αντιμετωπίζουν οι επικείμενες αποστολές των Ολυμπιακών Αγώνων, τις ελλείψεις στους κλειστούς χώρους άθλησης κοκ . «Αυτό που έκανε ο κ. Αυγενάκης είναι να θεσμοθετήσει μία μοναδική ηλεκτρονική πλατφόρμα για τη διενέργεια των εκλογών παρακάμπτοντας τις ομοσπονδίες. Ταυτόχρονα καταργεί τις Εφορευτικές Επιτροπές, αντικαθιστώντας τες από τρεις δικηγόρους. Πρωτοφανές! Ο κ. Αυγενάκης προσπαθεί να χτίσει μία εικόνα, ότι ο ελληνικός αθλητισμός των άπειρων ολυμπιακών μεταλλίων είναι ένας χώρος διαφθοράς και αδιαφάνειας. Αν ο κ. Αυγενάκης θέλει τα κλειδιά από τις Ομοσπονδίες απλώς ας τα ζητήσει, να μην μπαίνουμε και σε κόπο».

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο