Η Κυβέρνηση παριστάνει τον «λομπίστα» των σουπερμάρκετ

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
04 Νοέ, 2021

Ο κ. Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες διευκρίνισε πως ο λόγος που μπαίνουν ασφυκτικά μέτρα στα μικρομάγαζα, στο λιανεμπόριο και την εστίαση, είναι πως εκεί υπάρχει κάποιος στην πόρτα για να ελέγχει τα πιστοποιητικά όσων μπαίνουν στα καταστήματα αυτά!

Προφανώς, ο Πρωθυπουργός πέρα από το γεγονός ότι έχει μηδενική εμπειρία από τα μικρομάγαζα και μηδενικότερη γνώση για τη δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι μαγαζάτορες, προσπαθεί άτεχνα να κρύψει την πραγματική στρατηγική στόχευση της κυβέρνησής του, που είναι να λειτουργήσει ως «λομπίστας» υπέρ των μεγάλων αλυσίδων σουπερμάρκετ, τα οποία φιλοδωρεί ήδη με χαλαρότερα μέτρα προστασίας προκειμένου να «μαζέψουν όλο το χαρτί» εις βάρος των μικρομαγαζατόρων.

Χτύπημα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από τη μία και στις λαϊκές αγορές από την άλλη από την Μητσοτάκης Α.Ε. την ώρα που διοχετεύει «πελάτες» στα μεγάλα σουπερμάρκετ με πρόφαση την πανδημία. Τόσο απλά και τόσο κυνικά τα σχέδια της Κυβέρνησης με τον Πρωθυπουργό να τους κοροϊδεύει κι από πάνω.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο