Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Τελ Αβίβ συνεχίζει τον διεθνή διασυρμό της χώρας μας με τις πλάτες στο κράτος απαρτχάιντ και με τον αγωγό EastMed

Ανακοινώσεις ΜέΡΑ25
07 Δεκ, 2021

Ο κ. Μητσοτάκης με τη σημερινή του επίσκεψη στο Ισραήλ στο πλαίσιο των περιβόητων «τριμερών» που είχε ξεκινήσει ο προκάτοχος του κ. Τσίπρας, διασύρει τη χώρα μας ξανά διεθνώς, βάζοντας πλάτες στο κράτος απαρτχάιντ, με τον παλαιστινιακό λαό να συνεχίζει να υποφέρει τα δεινά του εκάστοτε μακελάρη που βρίσκεται στην Ισραηλινή εξουσία.

Ταυτόχρονα, ο Πρωθυπουργός βάζει σε κίνδυνο και τον ελληνικό λαό με αγωγούς που όχι μόνο δεν θα γίνουν ποτέ αλλά αυξάνουν και τις εντάσεις στην Ανατολική Μεσόγειο. Αυτό επιβεβαιώνουν άλλωστε και οι πρόσφατες αμφίσημες δηλώσεις του Ισραηλινού πρέσβη στην Αθήνα για τον αγωγό EastMed, που εγείρουν ερωτηματικά και δίνουν το στίγμα των προθέσεων του Τελ Αβίβ να θέσει την Κύπρο εκτός σχεδιασμού και την Ελλάδα υπό αίρεση μελλοντικά -αν και εφόσον-, σε μια εποχή που το Ισραήλ επαναπροσεγγίζει την Άγκυρα.

Το ΜέΡΑ25 έχει επανειλημμένα αποδοκιμάσει την πρόσδεσή της χώρας μας στο επικίνδυνο άρμα του καθεστώτος του Ισραήλ -έργο και της κυβέρνησης Τσίπρα-, που στερεί από τη χώρα μας σοβαρά ερείσματα ενώ ταυτόχρονα νομιμοποιεί και τα εγκλήματα του ισραηλινού καθεστώτος σε βάρος των παλαιστίνιων αδερφών μας. Επιπλέον, έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό πως ο αγωγός EastMed έχει εγκαταλειφθεί από τους βασικούς του «παίκτες» και χρηματοδότες.

Δεδομένου μάλιστα ότι, σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο αγωγός αυτός «EastMed» δεν θα είναι καν στην ημερήσια διάταξη των συζητήσεων του Πρωθυπουργού κατά την επίσκεψή του στο Τελ Αβίβ, αναμένουμε από το Μέγαρο Μαξίμου να αφήσει τα μασημένα λόγια και να πει καθαρά την αλήθεια στον ελληνικό λαό σχετικά με τον υποτιθέμενο αυτό αγωγό των κ.κ. Μητσοτάκη και Τσίπρα.

Θέλεις να μαθαίνεις για τις δράσεις του ΜεΡΑ25; Γράψου εδώ.

Μετάβαση στο περιεχόμενο